maritbet girişmaritbet
AKG Gazbeton, eğitim projelerine hız verdi

AKG Gazbeton, eğitim projelerine hız verdi

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton İşletmeleri, 2017 yılında da eğitim programlarına odaklanmayı amaçlıyor.

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton İşletmeleri, eğitim alanında sağladığı katkılara 2017 senesinde de devam etmeyi hedefliyor. Son 10 yılda verdiği eğitimlerle 500 binden fazla kişiye dokunan ve 2016 yılında eğitim projelerine hız veren AKG Gazbeton, 2017 yılına da yepyeni projelerle girmeye hazırlanıyor.

“Yeşili Yaşatan Mimarlık” içeriğiyle Yeşil Bina Projeleri için LEED Eğitimlerine ağırlık veren AKG Gazbeton, başta belediyeler olmak üzere, mimarlık büroları, kurumsal firmaların mimarlık departmanları, kamu kurumlarının teknik ekipleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.
2016 yılının son çeyreğinde İstanbul Bağcılar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Yenimahalle Belediyesi'ne “Yeşil Bina Sertifikasyon” eğitimi veren AKG Gazbeton Teknik Ekibi, sene içerisinde 1000'den fazla kişiye eğitimler yoluyla dokunma fırsatı buldu.

Kentsel dönüşüm sürecinde projeye ve lokasyona özel çözümler

Yeşil bina projeleri sertifikasyon eğitimlerinin yanı sıra kentsel dönüşüm projeleri için de eğitimler veren AKG Gazbeton, 2013 yılından bu yana kentsel dönüşüm projelerine farklı bakış açısı ile yaklaşarak, projeye ve lokasyona özel çözümler geliştiriyor. AKG Gazbeton, Ankara, İzmir ve İstanbul'da kentsel dönüşüm konusuna odaklanarak, sektörün fikir önderleri ve kat malikleri ile düzenlediği toplantılar ile de kentsel çözüm sürecinde sonuç odaklı çözümler sunuyor.

2016 yılının son çeyreğinde İzmir'de düzenlenen Kent Zirvesi ile İzmir'in kentsel dönüşüm alanında önemli adımlar atan belediyelerini ve belediye başkanlarını bir araya getiren AKG Gazbeton, eş zamanlı olarak İstanbul'da düzenlenen Kentsel Dönüşüm Çözüm Konferansı'na da ev sahipliği yaptı. Sektörün lider inşaat firmaları ve fikir önderlerinin bir araya geldiği konferansta, gazbetonun yapı malzemesi olarak kentsel dönüşüm projelerine sağladığı hız ve AKG Gazbeton'un sağladığı avantajlara vurgu yapıldı.

Kahyaoğlu: Ulaştığımız kişi sayısını %20 artırmayı hedefliyoruz

Kurumsal çözüm ortağı olarak AKG'nin sağladığı katkıların anlatıldığı seminer ve konferanslarla fark oluşturulduğunun altını çizen AKG Gazbeton İşletmeleri Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu, şunları söyledi: “Son 10 yılda 500 binden fazla sektör paydaşına eğitim ve seminerlerle dokunma fırsatı bulduk. Her verdiğimiz seminer, her düzenlediğimiz konferans bir sonraki adımımızın temelini oluşturdu. 2017 yılında da eğitim odaklı seminer ve konferanslara katkı sağlamaya devam edeceğiz. Ulaştığımız kişi sayısını 2016 yılına göre % 20 artırmayı hedefliyoruz. Bunun için farklı eğitim projeleri geliştirdik. AKG Gazbeton, eğitim konusunda sahip olduğu teknik uzman ekip ve iş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla en ücra noktaya kadar gidiyor, güvenli ve sağlam yapılar için, yeşili koruyan mimarlık için eğitimler veriyor. Katkı sağlayan ve bu süreçlerin birer parçası olan herkesin emeğine sağlık.”

Yorum Yaz