maritbet girişmaritbet
Ajda Pekkan İSF açılış etkinliği için Mall Of İstanbul’a geliyor

Ajda Pekkan İSF açılış etkinliği için Mall Of İstanbul’a geliyor

İstanbul Shopping Fest'te bu yıl 1.1 milyon turist ve 10 milyar TL'yi aşkın ciro bekleniyor

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF), hafta sonu başlıyor. Mall of İstanbul'da düzenlenecek açılış seremonisi ile başlayacak etkinlik kapsamında tekstilin patronları kasaya geçecek, 1 TL'ye ayakkabı bile satılacak. Bu yıl önceki festivallerden farklı olarak Osmanbey de ilk kez perakende satışa açılacak. 

Perakende sektörünün heyecanla beklediği etkinlikle ilgili dün düzenlenen toplantıda konuşan İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, organizasyonun bugün Ortaköy Meydanı'nda düzenlenecek gösterilerle başlayacağını söyledi. Etkinliğin açılış partisinin ise yarın Mall Of İstanbul'da gerçekleşeceğini aktaran Çağlar, “Açılış gecesine özel olarak gece yarısına (24.00) kadar açık olacak Mall Of İstanbul'da Ajda Pekkan konseri ve yabancı gösteri gruplarının şovları gerçekleştirilecek. Gece boyunca Mall Of İstanbul'daki mağazalarda ‘efsane indirimler' yapılacak. 1 TL'ye bile ayakkabı satılacak. İstanbul Shopping Fest kapanış partisi ise 27 Haziran'da Vialand'de yine efsane indirimler ve çeşitli etkinliklerle gerçekleşecek” dedi. 

En eski AVM de bu yıl festivalde 

7-29 Haziran arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest'e 23 AVM dahil oldu. Bunlar arasında 553 yıllık tarihiyle dünyanın en eski ve büyük alışveriş merkezi kabul edilen Kapalıçarşı da bulunacak. 9 Haziran'da ise Mahmutpaşa, Nuriosmaniye, Kapalıçarşı esnaf derneklerinin düzenleyeceği ‘İstanbul'da Tarihi Alışveriş' konseptli bir davet gerçekleştirilecek. Mankenlerin sunumuyla 150 yıl önceki Mahmutpaşa canlandırılacak ve o dokuyu hissettirecek kıyafetler sergilenecek. 

Tek taşlar tek fiyata satılacak 

Festival boyunca belirli ürünlerde indirim fırsatları tüketiciyle buluşacak. 12 Haziran'da İstanbul genelindeki tüm kuyum ve mücevherat markalarının katılacağı ‘Altın Günü' ile büyük indirim fırsatları sunulacak. İTO Başkanı Çağlar, altın günlerinde özel olarak tek taş yüzüklerin de katılımcı kuyumcular tarafından tek fiyat üzerinden satılacağını belirtti. Çağlar, katılımcı AVM'lerde 8 Haziran'da Jean Günü, 14 Haziran'da Evini Güzelleştir Günü, 15 Haziran'da Teknoloji Günü, 21 Haziran'da Çanta ve Ayakkabı Günü, 22 Haziran'da Kozmetik Kişisel Bakım Günü düzenleneceğini, konsept indirim günleri kapsamında müşterilere çok özel fiyat avantajlarının sunulacağını anlattı. Çağlar, İSF süresince 1.1 milyon turist ve 10 milyar TL'yi aşkın ciro beklediklerini sözlerine ekledi.

Osmanbey ve Laleli'de perakende satış yapılacak 

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest kapsamında önemli tekstil merkezlerinde de etkinlikler düzenleneceği bilgisini paylaştı. Çağlar, “Satışlarının yüzde 90'ı ihracat olan Osmanbey tekstil pazarı, ilk kez festival kapsamında 14-15 Haziran'da ‘Osmanbey Weekend' etkinliği ile İSF'ye özel, perakende satış yapacak. Sokak defilesi düzenlenecek, çeşitli şov ve etkinlikler yapılacak. Aynı şekilde Laleli'de de hafta sonları perakende satışlar yapılacak” dedi.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İSF rekor kırdı, 15 günde 10 milyarlık alışveriş yapıldı!
  • 06.08.2017 14:21

İSF rekor kırdı, 15 günde 10 milyarlık alışveriş yapıldı!

İstanbul Shopiing Fest kapsamında 2017 yılında 15 günlük kampanya sürecinde 10 m ...

EgeYapı, talihlilerine daire ve arabaları teslim etti
  • 26.11.2015 15:14

EgeYapı, talihlilerine daire ve arabaları teslim etti

06-28 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşen İstanbul Shopping Fest’te (İSF ...

EgeYapı, bir talihliyi İzTower’da ev sahibi yapacak!
  • 16.06.2015 10:20

EgeYapı, bir talihliyi İzTower’da ev sahibi yapacak!

İstanbul Shopping Fest ana sponsorlarından EgeYapı Group festival kapsamında bir ...

Alışveriş festivaline ev sahipliği yapıyor!
  • 09.06.2015 12:25

Alışveriş festivaline ev sahipliği yapıyor!

İstanbul Shopping Fest’e özel efsane indirimlerin yapılacağı gecede ünlü sanatçı ...

 İstanbul Shopping Fest, 2014 hedeflerini yakaladı
  • 30.07.2014 10:20

İstanbul Shopping Fest, 2014 hedeflerini yakaladı

İstanbul Shopping Fest (İSF), dördüncü yılında ciro hedefini yakalayarak 10 mily ...

Vialand AVM, Shopping Fest 2014’ün kapanışına ev sahipliği yaptı
  • 28.06.2014 11:24

Vialand AVM, Shopping Fest 2014’ün kapanışına ev sahipliği yaptı

İstanbul Shopping Fest (İSF), VIALAND AVM’nin ev sahipliği yaptığı renkli ve eğl ...