maritbet girişmaritbet
AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösteriyor

AGT'nin 2014 renkleriyle donattığı çizilmez akrilik panel, kompozit tezgah, kapı modelleri ve yeni profiller fuarda yoğun ilgi görüyor. Country tarzındaki yeni iç mekan kapı modeli de ilk kez ZOW Fuarı'nda tanıtılıyor. Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW; sektör profesyonellerini 6'ıncı kez 20-23 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde buluşturdu. Fuara, Rusya'dan Suudi Arabistan'a, İran'dan Cezayir'e, Irak'tan İtalya'ya kadar uzanan 85 farklı ülkeden ziyaretçi katılıyor. Dünyanın en büyük ilk üç ahşap mobilya bileşenleri üreticisinden biri olan AGT, fuarda ürün gruplarındaki yeni ürünlerini, farklı renk ve teknik uygulamalarını ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. 2014 renk trendleriyle yenilenen çizilmez akrilik panel, kompozit tezgah ve yeni tasarım profiller fuarda yoğun ilgi görüyor. AGT'nin kapı modelleri arasında büyük beğeni toplayan Silyon modelinin Country tarzı da ilk kez ZOW Fuarı'nda tanıtılıyor.
mobilya

Hedef yüzde 50 büyüme…

Küresel pazar liderlerini ve yerel üreticileri buluşturan fuara yine iddialı hazırlandıklarını ve ZOW Fuarı'nda dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen firma ve ziyaretçilerle bir araya gelme şansı bulduklarını belirten AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hulusi Söylemez, fuarda tüm ürün gruplarındaki yenilikçi ve akıllı ürünleri katılımcılarla buluşturduklarını ifade etti. Söylemez, "AGT olarak 30'uncu yılımızı kutluyoruz. İçinde bulunduğumuz rekabetçi pazarda, her geçen gün kendimizi yeniliyor ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek işimizi geliştirirken aynı zamanda sektörün şekillenmesine de ciddi katkı sağlıyoruz. Üretimimizin yaklaşık yüzde 50'sini 60'tan fazla ülkeye ihraç ediyoruz ve 2010 yılında bu yana da sektörümüzün ihracat şampiyonları arasında yer alıyoruz. Aynı zamanda 2006 yılından beri Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içerisindeyiz. 2013 yılında ulaştığımız yaklaşık 300 milyon TL'lik ciromuzu, 2014'de yüzde 50 artırmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda toplam üretim alanımızı 400 bin metrekareye yükselttik ve yaklaşık 150 milyon dolar yatırım yaptığımız yeni MDF fabrikamız da bu yılın ilk yarısında faaliyete başlayacak. 2018 yılında AGT'nin toplamda 1 milyar TL, 2023 yılında da 1 milyar dolar ciroya ulaşan ve mobilya bileşenleri sektörüne getirdiği yeniliklerle sektörünün en dinamik global markası olmasını hedefliyoruz.” dedi.

Yeni ürünler, yeni renkler, ilham veren tasarımlar…

 Yeni ürün ve renkleriyle fuarda yoğun ilgi gören AGT'nin,  2014 renkleriyle yenilenen çizilmez akrilik paneli, iç kapı modelleri arasında büyük beğeni toplayan Silyon'un fuarda ilk kez tanıtılan Country tarzı modeli, 2014 renkleriyle yenilenen kompozit tezgahı ve yeni renk ile çizgileriyle dikkat çeken profilleri, iç mekan mobilyaları için ilham veren tasarımlarla beğeniye sunuluyor. Ayrıca AGT'nin ürün gamında bulunan panel, deck ve boykapak da fuarda yerini aldı.

Kalıcı güzelliğin sırrı: Çizilmez akrilik panel…

AGT'nin yeni çizilmez akrilik panelleri, çizilmeye karşı dirençli ve pürüzsüz yüzeyiyle mobilyalara ışıltılı ve kalıcı bir güzellik katıyor. Şık tasarımı ve 2014'ün trendi beyaz, krem, siyah, mürdüm, vizon ve kırmızı renk alternatifleriyle sunulan AGT Çizilmez Akrilik Paneller, evlerde etkileyici bir görünüm oluşturuyor.
AGT Mobilya

Türkiye'de ilk ve tek; AGT kompozit tezgah…

Yüzde 75 ahşap tozu içeriğiyle Türkiye'de ilk ve tek olma özelliği taşıyan AGT Kompozit Tezgah, mutfak ve banyo gibi ıslak mekanlar için benzersiz bir ürün olma özelliği taşıyor. AGT'nin kendi Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıkan Kompozit Tezgah, 20'den fazla renk alternatifi, farklı desen seçenekleriyle mutfak ve banyo gibi ıslak mekanlara konfor ve şıklık katıyor.

Hayallerinize açılan kapılar…

AGT'nin teknolojiyi ahşapla buluşturduğu AGT kapı ailesi, klasik iç mekan kapı anlayışını bir adım öteye taşıyan trend tasarım ve modelleriyle mekanlara yeni bir soluk getiriyor. AGT kapı ailesi, klasik iç mekan kapılarının yanı sıra özel proje kapıları, laminat kapı, yangına ve dumana dayanıklı kapı gibi birçok kapı modeliyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Varank: Türkiye mobilya sektöründe birinci ligde
  • 23.07.2022 00:54

Bakan Varank: Türkiye mobilya sektöründe birinci ligde

Bakan Varank, Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki "Doğu Anadolu ...

Mobilya ihracatının 2023'te 10 milyar doları aşması bekleniyor!
  • 15.07.2022 11:43

Mobilya ihracatının 2023'te 10 milyar doları aşması bekleniyor!

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu (TAİF) Genel Başkanı Hüsey ...

Mobilya sektörü 6 milyar dolarlık buluşma için hazır!
  • 21.01.2022 10:52

Mobilya sektörü 6 milyar dolarlık buluşma için hazır!

Türk fuarcılık tarihinin en büyük fuarı olarak IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı, ...

Mobilyada talep patladı, sektör çift vardiyaya geçti!
  • 09.07.2021 10:30

Mobilyada talep patladı, sektör çift vardiyaya geçti!

Evlenenler ve evini yenilemek isteyenler mobilyaya talebi patlattı. Sektör ilk d ...

Düğün sezonuyla mobilya sektöründe hareketli dönem başladı
  • 05.07.2021 12:21

Düğün sezonuyla mobilya sektöründe hareketli dönem başladı

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, mobilya sektörüne dair önemli öngörülerde b ...

Evlenecek çiftlerin mobilya alma telaşı sektöre yaradı!
  • 08.06.2021 16:55

Evlenecek çiftlerin mobilya alma telaşı sektöre yaradı!

Cumartesi günleri mağazaların açılmasıyla birlikte mobilya alışverişlerinde cidd ...