maritbet girişmaritbet
AGT Kapılar, 2017’de 17 farklı yeni model sunuyor

AGT Kapılar, 2017’de 17 farklı yeni model sunuyor

Mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, en yeni ürünleriyle Kapı Fuarı’nda yerini aldı.

2017'nin bu ilk fuarında, sektöre damgasını vuracak renk ve modeldeki ürünlerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Ürünlerini 60'dan fazla ülkeye ihraç eden, kapı ihracatını başta; Doğu Avrupa Balkanlar, İran, Rusya ve Ortadoğu'ya gerçekleştiren AGT;  5 – 8 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen Kapı Fuarı Türkiye'deki yerini aldı. 

Yeni ürün: “Yangına Dayanıklı Kapı”

Ar- Ge'ye büyük önem veren ve bu doğrultuda geçtiğimiz ay Antalya'nın ve Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri Sektörü'nün ilk Ar-Ge merkezini kuran AGT, üstün yalıtım performansına sahip 30 ve 60 dakikalık yangına dayanıklı kapılarını, iki farklı model olarak son kullanıcının  beğenisine sundu. Yangına dayanıklı kapılar geniş asimetrik pervazıyla; kapının etrafında konumlanan alarm, dijital anahtar, entegre aydınlatma, isimlik gibi elemanlar için uygulama kolaylığı sağlıyor. 

agt kapılar

Benzersiz yüzeyi, 2017 trendlerine uygun renk alternatifleriyle yeni Soft Touch Düz, Elite, Yeni Patara ve Royal kapılar, bu yılın en iddialı modelleri olarak görücüye çıktı. Mevcut Natura ve Trend modellerin yanı sıra yeni; Serena, Yeni Likya ve Yeni Myra kapılar bu yılki kombinlerin daha şimdiden en şık tamamlayıcıları.

AGT'nin yangına dayanıklı kapıları, dünya çapında, modelleme, belgelendirme, denetim ve yangın güvenliği alanında uzmanlığa sahip Efectis Era firmasının yaptığı basınç ve ısı testlerinden başarıyla geçti.

İç malzemesi 40 mm organik yapılı keten sapı ve keten tohumuna sahip kapılar, testler sonucunda firma tarafından EEA-16-130 (performans değerlendirme raporu), RFTR16220 (EN standartına göre deney raporu) ve RFTR16221 (BS standartına göre deney raporu) sertifikalarına sahip oldu.

AGT'nin yenilenen kapı koleksiyonuyla, 17 farklı modeli kullanıcıyla bu fuarda buluşturduklarını dile getiren Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Şubaşı;” Her yıl ürün gamımıza eklediğimiz yeni renk ve modellerle sektörün öncüsü olma iddiamızı sürdürüyoruz. Son dönemde gerçekleştirdiğimiz Ar-Ge yatırımlarımız ve yüksek kalite algımızla fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AGT Kapılar, 2017’de 17 farklı yeni model sunuyor
  • 06.01.2017 15:05

AGT Kapılar, 2017’de 17 farklı yeni model sunuyor

Mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, en yeni ürünleriyle Kapı Fuarı’nda ...