maritbet girişmaritbet
Adriana Lima İstanbul fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı

Adriana Lima İstanbul fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı

Reklam filminin çekimlerini Galata Köprüsü'nde gerçekleştiren Adriana Lima, oteline kendisinin hizmetine verilen helikopterle döndü

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Adriana Lima'nın İstanbul çıkarması sürüyor. Geçtiğimiz gün özel uçakla İstanbul'a gelen Lima; ayağının tozuyla Boğaz'da helikopter gezisi yapmıştı. Dün de rol aldığı bir firmanın reklam çekimlerini gerçekleştiren Adriana Lima, ulaşımını da kendisi için özel olarak kiralanan helikopterle sağladı. Ortaköy'deki Four Seasons Otel'de konaklayan Brezilyalı model, çekimlerin yapılacağı Galata Köprüsü'ne helikopterle getirilip götürüldü. Adriana Lima, çekimlerin diğer kısmını da Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirdi. Lima; kendisi için özel kiralanan karavanda çekimlerden fırsat bulunca da dinlendi. Ünlü model; Çırağan Sarayı'ndan az ilerideki otele geçerken de yine kendisi için özel olarak kiralanan Mercedes marka lüks aracını kullandı. 10 korumayla gezen Adriana Lima, muhabirlere de Türkçe olarak "Merhaba, kolay gelsin" dedi.

İlk durak İstanbul Boğazı

Lima İstanbul'a ayak basar basmaz soluğu boğazda aldı. İstanbul'daki ilk fotoğraflarını Instagram sayfasından yaklaşık 2 milyon takipçisiyle paylaştı. Fotoğrafının altına 'Aşık olduğum hayat. Aşk olduğum Türkiye' yazarak bir de Kız Kulesi resmi paylaştı. Adriana Lima'nın fotoğrafları ilk 15 dakikada 11 bin beğeni aldı.
Kız kulesi ve Adriana Lima

Takvim 

Yorum Yaz