maritbet girişmaritbet
Adana'da hırsızlıkla suçlanan inşaat bekçisi intihar etti

Adana'da hırsızlıkla suçlanan inşaat bekçisi intihar etti

Adana’da, bekçilik yaptığı inşaatta meydana gelen hırsızlıktan sorumlu tutulan bir kişi, arkadaşına not bırakarak Seyhan nehrine atlayıp intihar etti.

Olay, Seyhan ilçesi Tepebağ mahallesi Girne köprüsünde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Kıskanç (49)'ın bekçilik yaptığı inşaatta bir süre önce bilgisayar çalındı. Hırsızlık olayından Mehmet Kıskanç sorumlu tutuldu. Bu duruma çok üzülen Kıskanç, bugün işten sonra arkadaşı Nurettin ile Girne Köprüsüne geldiği sırada telefonu ve bir kağıdı arkadaşına verip hızlıca köprüden aşağı Seyhan nehrine atladı.

Arkadaşı hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polisler su altı polislerinden yardım istedi.

"Ben masumum" notu bıraktı 

Tekneyle gelen su altı polisi suya atladıktan sonra kaybolan şahsı nehirde aramaya başladı. Bu sırada olay yerine gelen Kıskanç'ın yakınları feryat edip gözyaşlarına boğuldu. Dalgıç polisler bir süre sonra Kıskanç'ı bularak karaya çıkardı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Kıskanç'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yakınları, Kıskanç'ın cenazesinin başında gözyaşlarına boğuldu. Bu arada Kıskanç'ın telefonu çaldı ancak polis telefonu açamadı. Cenaze otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
 
Kıskanç'ın arkadaşına bıraktığı notta, "Ben inşaatta bekçilik yapıyorum, burada bilgisayar çalındı bunu benden bildiler ama ben bunu yapacak kadar gurursuz değilim ben masumum" yazdığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adana'da hırsızlıkla suçlanan inşaat bekçisi intihar etti
  • 27.07.2015 10:37

Adana'da hırsızlıkla suçlanan inşaat bekçisi intihar etti

Adana’da, bekçilik yaptığı inşaatta meydana gelen hırsızlıktan sorumlu tutulan b ...