maritbet girişmaritbet
ACENDIS, inşaat firmalarına sesleniyor

ACENDIS, inşaat firmalarına sesleniyor

ACENDIS, Türk sermayeli inşaat firmalarının gerçekleştirdikleri hastane projelerinde çözüm ortağı olmaları için çağrıda bulundu.

Anahtar Teslim Hastane Projeleri'nde alanında tek firma olan Almanya merkezli Türk şirketi ACENDIS'in Uluslararası Proje Direktörü Nuri Ertuğ, firmanın faaliyetleri ve 2016 yılı yurtdışı hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ertuğ, Dünya'nın çeşitli ülkelerinde hizmete sunulan hastane projelerinde, ileri teknoloji ve güvenilirliği referans alarak, insan sağlığına hizmetin sorumluluğunun bilinci ile modern ve ulaşabilir çözümler sunma misyonuna sahip olduklarını dile getirdi. 

ACENDIS Uluslararası Proje Direktörü Nuri Ertuğ, açıklamasına şöyle devam etti:

"Yurtdışı pazarlarda bitmiş ve devam eden hastane projelerimiz var. Türk sermayeli inşaat firmaları, yurtdışında büyük projelere imza atar hale geldi. Ortadoğu ve Afrika'da hastane projelerine yaptıkları yatırımlar da ülkemize ciddi katma değer sağlıyor. ACENDIS olarak bu pazarlarda faaliyet gösteren inşaat firmalarımızın, hastane projelerinde çözüm ortağı olarak daha çok yer almak istiyoruz. Firmaları deneyimlerimizden ve sahip olduğumuz sınai alana ilişkin her türlü bilgi ve tecrübeyi içeren 'know how' sözleşmesinden faydalandırmak istiyoruz. Çünkü hastane inşaatı biraz daha farklı gereksinimler duyulan projelerdir. Özellikle medikal ekipman kısmında, elektrik mekanik altyapılarının daha inşaat başlarken planlanması bu mahallere seçilen özel ekipmanların, inşaat halindeyken yerleştirilmesi, hem firmaları başta çıkacak problemlerden koruyacak, hem daha teknolojik akıllı hastaneler yapmalarını sağlayacak, hem de hastanenin bitiminde alınacak medikal ekipmanların kurulumunda bir çok avantajlar sağlayacaktır. Parasal ve iş yoğunluğu açısından doğru işler yapmasını sağlayacaktır'' ifadelerini kullandı.
Sözlerine ACENDIS'in 2016 yılı yurtdışı hedefleri ile devam eden Ertuğ, önümüzdeki yıl inşaat firmaları ile birlikte büyüyeceklerini söyledi. Doğru ve güzel projeler ile Afrika, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerinde büyüyerek o ülkelerdeki sağlık yatırımlarına katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirten Ertuğ, "ACENDIS, bir hastanenin A'dan Z'ye medikal projelendirmesini, teknoloji planlaması, bunun yanı sıra yurtdışı kaynaklı finansman çözümlerinin sunulması, cihazın satın alınmasından, lojistiğinden, kurulumundan, kullanıcı eğitimlerinden, satış sonrası teknik servis desteğine kadar tüm süreci müşteri memnuniyeti ile güven esasına dayalı olarak gerçekleştirmektedir. Türkiye'de son 20 yılda en prestijli hastane projelerine imza atmış olan ACENDIS, en son yenilikleri takip eder ve bütün bu çözümleri ile birlikte sağlık sektörünün hizmetine sunmakta gayret eder" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Müteahhit, milyonlarca lirayla ortadan kayboldu!
  • 07.02.2019 13:25

Müteahhit, milyonlarca lirayla ortadan kayboldu!

Hatay’da inşaat yapan müteahhit firmanın sahipleri iddiaya göre çoğunluğu Antaky ...

BY Gayrimenkul’den 75 yatak kapasiteli hastane!
  • 26.01.2017 15:03

BY Gayrimenkul’den 75 yatak kapasiteli hastane!

BY Gayrimenkul, İstanbul’ın Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi’nde hastan ...

ACENDIS, inşaat firmalarına sesleniyor
  • 06.10.2015 21:31

ACENDIS, inşaat firmalarına sesleniyor

ACENDIS, Türk sermayeli inşaat firmalarının gerçekleştirdikleri hastane projeler ...

Konut alırken inşaat firmasının önemi nedir?
  • 26.03.2015 12:31

Konut alırken inşaat firmasının önemi nedir?

Universal21’in Yönetici Ortağı Philip Skorochod, konut satın alırken inşaat sahi ...

ACENDIS, şehir hastaneleri projelerine hazır!
  • 12.02.2015 10:12

ACENDIS, şehir hastaneleri projelerine hazır!

ACENDIS, satış ve servis hizmetinin yanı sıra, Türkiye dahil, dünyanın birçok ül ...

Şirket arsasının hasılat paylaşımı ile satışı nasıl olur?
  • 08.07.2012 12:11

Şirket arsasının hasılat paylaşımı ile satışı nasıl olur?

Son yıllarda giderek artan bir uygulama da "arsanın hasılat paylaşımı karşılığı ...