maritbet girişmaritbet
71. yaşını kutlayacak olan tasarımcı Manolo Blahnik, evinde vereceği partiye Tarkan'ı davet etti!

71. yaşını kutlayacak olan tasarımcı Manolo Blahnik, evinde vereceği partiye Tarkan'ı davet etti!

İmza attığı ayakkabılarla yüklü bir servetin sahibi olan ve dünyaca ünlü tüm kadınların dolaplarını süsleyen Manolo Blahnik, 28 Kasım'da 71. yaşını kutlayacak

 

Dünya ona, o ise Tarkan'a hayran! İmza attığı ayakkabılarla yüklü bir servetin sahibi olan ve dünyaca ünlü tüm kadınların dolaplarını süsleyen Manolo Blahnik, 28 Kasım'da 71. yaşını kutlayacak. Bu özel gün için İngiltere'nin Bath isimli kentindeki malikanesinde özel bir parti verecek olan Blahnik, davetli listesini çoktan hazırladı. Başarılı tasarımcı yaş günü partisine; sınırlı sayıda isim davet etme kararı aldı. Manolo Blahnik'in yaş gününe çağırdığı Sarah Jessica Parker gibi yıldızlar ile jetsosyeteden isimlerin arasında Tarkan'ın da olduğu söyleniyor. Dedikodulara göre; başarılı tasarımcı; uzun yıllardır hayran olduğu Tarkan'a, önceki günlerde asistanları aracılığıyla ulaşıp; 71. yaş günü şerefine vereceği partinin ayrıntılarını iletti.
 
 
ÇALIŞIRKEN TARKAN DİNLİYOR
 
Megastar da; Manolo Blahnik'in davetine olumlu yanıt verdi. Bu arada ünlü tasarımcı, çalışırken Megastar'ı dinlediğini açıklamıştı. Blahnik; birkaç yıl önce geldiği İstanbul'da sorulan "Tarkan ile tanışmak ister misiniz?" sorusuna ise şöyle yanıt vermişti: "Bırakın tanışmayayım, hayallerimdeki gibi kalsın. Böylesi daha heyecanlı. Sadece kendisine benim yerine bana müziğiyle verdiği enerji ve haz için teşekkür edin."  
Ucankus.com

Yorum Yaz