maritbet girişmaritbet
42 Maslak, Berker’i tercih ediyor!

42 Maslak, Berker’i tercih ediyor!

Mimari projelerini Metex Design’ın yaptığı 553 rezidans daire, ofis, otel ve alışveriş merkezinden oluşan 42 Maslak’ta Berker by Hager tercih edildi

Maslak 42'nin her rezidans dairesinde bulunan termostatlı ve display ekranlı Berker B.IQ beyaz otomasyon anahtarları, termostat fonksiyonu ile oda sıcaklığını ve arzu edilen ısı değerini display ekranda gösterebiliyor ve üzerindeki butonlar ile de odalardaki ısı değerlerinin, kullanıcıların taleplerine göre ayarlanabilmesini sağlıyor. 

İnterra all-in-one paneller ile bütün aydınlatma, ısıtma vb. tüm fonksiyonları tek bir ekran üzerinden gerçekleştiren teknoloji, ayrıca aydınlatma, ısıtma vb. tüm fonksiyonları uzaktan erişimle de (PC, IOS, Android ile internet üzerinden) kontrol etmeye imkan veriyor. Rezidans dairelerde kullanılan İnterra all-in- one panellere site yönetiminin genel veya daire sahiplerine özel duyuruları sistem üzerinden gönderilebilirken, daire sahipleri de site yönetimine dilek ve şikayetlerini touch panel üzerinden iletebiliyor. Ev sahipleri touch panel üzerinden site yönetiminin sağlamış olacağı spa, taksi/vale çağırma, teknik servis, sağlık görevlisi ve alışveriş gibi hizmetlerden kolaylıkla faydalanabiliyor.

Sanatı yaşamın her alanına entegre etmeyi hedefleyen 42 Maslak Projesi'nde enstalasyon alanları, tasarım mağazalar, sanat galerileri, 500 kişi oturma düzenli gösteri merkezi, yeme-içme ve eğlence alanları ile geniş ofis sokakları yaşam standartlarını yükselterek ezberleri bozuyor.

Maslak'ın tam kalbinde yer alan 42 Maslak yaşama odaklanarak, hayata bütünsellikle dokunan, yaşamı sanat ve kalite ile zenginleştiren vizyonuyla, bu yeni dinamizme öncülük ediyor. Günlük yaşamın her anını sanatla çevreleyen ve sanatın hayattan aldığı ilhamla yaşamı zenginleştirmesini ifade eden “Artful Living” konseptinin sunulduğu 42 Maslak, sadece ofis saatleriyle sınırlı kalmayıp, 24 saate yayılan kent yaşamıyla Maslak'a değer katıyor. Ev teknolojilerinin kişiye özel ihtiyaç ve isteklere göre yapılandırılarak uygulanmasını sağlayan akıllı ev sistemleri, bireylerin özgün yaşam biçimlerini geliştirmesini sağlarken, evleri daha rahat, güvenli ve kullanışlı kılıyor. Akıllı ev sistemleri sayesinde evler, kendi kendini çalıştırıp idame ettiren, güvenliği sağlayan ve enerji sarfiyatını düşüren birer yaşam arkadaşına dönüşüyor.

Projede kullanılan Berker by Hager ürünleri: 

Berker B.IQ

Üstün tasarım ödüllü Berker B.IQ, tek anahtar üzerinde ısı, aydınlatma, müzik ve panjur kontrolünün yanı sıra dört farklı materyalden üretilebilen kusursuz tasarımıyla mekanlarda güçlü bir duruş sergiliyor. B.IQ anahtarın buton kısmından mekanların aydınlatma senaryoları ve dim fonksiyonları yerine getirilebiliyor, buton kısımları aktif olduğunda anahtarların yan kısımlarında bulunan durum ledlerinden aydınlatmaların açık olup olmadığı da izlenebiliyor.  

Berker K.1

Keskin kenarlı, dört köşeli ve düz hatlı dengeli görünümü ile öne çıkan Berker K.1 zamanın ötesinde bir tasarım anlayışı ile birçok yapı üstadının ve mimarın tercihi oluyor. Yaşam alanlarına açık, düz hatlı ve böylece zaman üstü bir karakter kazandırma isteği ile tasarlanmış Berker K.1 beyazın yüksek parlaklığı, seriye ayrı bir zarafet kazandırıyor.   

Yorum Yaz

Benzer Haberler

42 Maslak, İstanbul'da sanatın merkezi olmaya devam ediyor!
  • 05.01.2022 12:32

42 Maslak, İstanbul'da sanatın merkezi olmaya devam ediyor!

Farklı beklentileri ortak noktada buluşturan, kaliteli ve keyifli alternatifler ...

Alternatif hediye seçenekleri 42 Maslak Modül İstanbul'da!
  • 21.08.2021 17:29

Alternatif hediye seçenekleri 42 Maslak Modül İstanbul'da!

Herkese ve her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğu Modül İstanbul ile nitelikli ta ...

Yaşamın tüm detayları 42 Maslak'ta tek çatı altında!
  • 19.08.2021 11:42

Yaşamın tüm detayları 42 Maslak'ta tek çatı altında!

Maslak’a değer katan; karma yaşam projesi 42 Maslak, alışverişten gastronomiye, ...

42 Maslak hava fotoğrafları
  • 03.12.2013 15:42

42 Maslak hava fotoğrafları

Bay İnşaat'ın Maslak'ın merkezinde inşa ettiği ve bölgenin aurasını etkileyen 42 ...

42 Maslak projesinin havadan fotoğrafları yayında!
  • 27.06.2013 14:21

42 Maslak projesinin havadan fotoğrafları yayında!

42 Maslak projesi Bay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin en yeni hav ...

42 Maslak projesine havadan bakın!
  • 28.07.2012 16:47

42 Maslak projesine havadan bakın!

Bay İnşaat tarafından hayata geçirilen 42 Maslak projesinin son durumunu sizler ...