maritbet girişmaritbet
 3D sanal tur büyük ilgi görüyor

3D sanal tur büyük ilgi görüyor

2017 yılında Emlaktasondakika.com tarafından sektöre kazandırılan 3D Sanal tur ve kat planı çekimi özellikle bu dönemde büyük ilgi görüyor.

Başta Emlak Konut'un  Türkiye genelindeki tüm projeleri olmak üzere şu ana kadar gayrimenkul sektörünün önde gelen bir çok projesinin örnek daire sanal tur çekimini yapıp projelerin hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Aynı anda hem pc hemde akıllı cihazlarda kullanılabilen sanal tur çekimi örnek dairenin  büyüklüğüne göre 3 ila 5 saat arasında değişen çekim süresinin yanı sıra aynı gün teslim ediliyor. 

Dünyayı saran yeni tip koronavirüs salgınına karşı yetkililer arka arkaya tedbirler alırken, bu sebeple bir süre evden çalışma, eğitim gibi yöntemlerle sosyal mesafeye dikkat ediliyor. İnsanlara evlerinden hizmet vermek için sektörler tarafından da çeşitli teknikler geliştiriliyor. Bu süreçte üzerinde baskı oluşacak sektörlerden olan gayrimenkul sektöründe ise hem satış kanallarını canlı tutmak, hem de tüketiciyle bağını sıkı tutmak için yeni modellerini açıklıyor. 

Yeni sistemler gelecek

Gayrimenkul sektörü özellikle son yıllarda yabancılara ve yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarına yapılan satışları artırırken; bu sayede online ödeme hizmetlerinde de tecrübe kazandı. Tapu hizmetlerinin de pek çoğunun e-devlet üzerinden sağlanabilmesi bu açıdan tüketiciye güven sağlıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce 18 Mart itibarıyla tapu işlemlerinin ‘Web Tapu' sisteminden de yapılmaya başlandı. Sistem üzerinden alım-satım, tapu kaydı, ipotek gibi işlemlerin hepsi yapılabiliyor. 

Mesafeler kaldırıldı

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, küresel çaptaki salgın döneminde de yabancılara ve yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarına uyguladıkları satış yöntemlerini sunmayı sürdürdüklerini ifade etti. Dijital satış uygulamalarını başta Antalya projeleri olmak üzere uzun zamandır dünyanın dört bir yanındaki müşterileri için kullandıklarını belirten Elmas, "Geniş satış ekibimizle birlikte teknolojiyi de kullanarak mesafeleri kısaltıyor ve insanları güvenilir bir şekilde Sur Yapı projeleriyle buluşturuyoruz. Avrupa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya projemiz başta olmak üzere tüm projelerimizde uzun zamandır online randevular oluşturup, Whatsaap ve Face Time üzerinden görüşmeler yapıyoruz. Bu yöntemle başta Türkiye'nin 81 ili olmak üzere Avrupa'dan ve diğer kıtalardan birçok ülkeye uzman satış ekibimiz tarafından maket başında canlı sunumlar gerçekleştiriyor, satış personelimizle görüntülü örnek daire turu yapıyor, maket üzerinden birlikte daire seçimi yapıyoruz. Ayrıca web sitesi üzerinden projelerimizin, örnek dairelerimizin sanal turlarını gerçekleştirip yine burada da bilgilendirmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Gayrimenkul sektörü Emlaktasondakika.com tarafından sektöre kazandırılan 3D sanal tur çalışmasını kullanıyor. 

AND Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Elif Anıl Bilici, online alışveriş sisteminde, ‘Bitmeyen Cuma' ile deneyim kazandıklarına dikkat çekerek, şöyle konuştu:

"Bu kampanya ile web sitemiz üzerinden, online olarak konut satarak oldukça başarılı sonuçlar elde ettik. AND Pastel projemizle, kendi web sitesi üzerinden satış yapan Türkiye'deki ilk gayrimenkul şirketi olduk. Alt yapı ve ödeme sistemi olarak biz online satış modeline hazırız ancak müşterilerin algı olarak ‘ev almak' gibi önemli bir kararı korkmadan, güvenerek verebilmeleri için yeni modeller üzerinde çalışıyoruz. Şu anda müşterilerimizin online olarak dairelerini gezebilecekleri ve sonuç olarak da konut satın alabilecekleri modelin üzerinde çalışıyoruz. Bununla birlikte projemizin 2+1 ve 3+1 örnek daireleri internet sitemizden sanal tur ile ziyaret edilebiliyor."

Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0 - 1+1 - 3+1 örnek daire sanal turları hazır

Piyalepala İstanbul projesinde Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, projeleri gezmek isteyenler için tüm önlemleri aldıklarını ifade ederken, ‘uzaktan satışa' da çok yakın bir firma olduklarına vurgu yaptı. Yücel, şunları kaydetti:

"Müşterilerimiz çoğunlukla acenteler üzerinden geldiği için acentelere özel tanıtım kitleri ve paylaşım dosyaları oluşturduk. Uzaktan satış üzerinden de ilerliyoruz. Yine müşterilerimize web sitemiz, piyalepasa.com.tr üzerinden sunduğumuz ‘Sanal Daire Turları' ile Piyalepaşa İstanbul'un tüm örnek dairelerini 3D olarak gezdirebiliyoruz."

Şu ana kadar gayrimenkul sektöründe sanal tur çekimini yapıp projelerin hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Sizde örnek dairenizin sanal tur çekimini yaptırmak için hemen başvurun.

Emlaktasondakika.com tarafından çekilen sanal tur çalışmalarını inceleyin.

  • Etiketler:

Yorum Yaz