maritbet girişmaritbet
3D çekimlere başladık, sektöre yeni boyut kazandırdık!

3D çekimlere başladık, sektöre yeni boyut kazandırdık!

emlaktasondakika.com, 3D çekimleriyle hem sektöre, hem de ev almak isteyenlere yeni bir boyut kazandıracak.

Gayrimenkul ve emlak haberciliği sektörünün lideri emlaktasondakika.com, farkını ortaya koyan bir yenilikle daha karşınızda. Konut projelerinin satış sürecindeki en önemli unsuru olan örnek daireleri, 3D (Üç Boyutlu) çekip yayınlamaya başlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Örnek dairelerde 3D çekim nedir?

3D çekimle birlikte mevcut örnek dairelerdeki dolaşımı kolaylaştırıyor ve sanal ortama taşıyoruz. Bu sayede mutfaktan, banyoya, oturma odasından girişe varana kadar evin tamamını dolaşmak mümkün. Ayrıca tek tuşla, dairenin kat planını bir karede görme fırsatı da sunuluyor. Şu ana kadar Sea Pearl Ataköy, Vadişehir, Temaşehir Konya, Avrupark Bahçekent ve Piyalepaşa İstanbul projesindeki örnek daireler için yaptığımız 3D çekimler büyük beğeni topladı. Birçok firma, örnek dairelerini çektirme amacıyla şimdiden emlaktasondakika.com'a başvuruda bulundu.

3D çekimlerinin sektöre büyük katkılar sağlayacağını dile getiren Emlaktasondakika.com Genel Koordinatörü Mehmet Çiçekçi “Bu çalışmayla birlikte sektörün bu anlamdaki ihtiyacını karşılayacağımızı düşünüyorum. Ayrıca bir yenilikle daha takipçilerimizin karşısına çıkmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Daima en iyisini hedefleyen emlaktasondakika.com olarak sektöre yön vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yeniliklerin adresi emlaktasondakika.com

Emlaktasondakika.com olarak, sektörün geleceğine olan güvenimizi dev kadromuz ve yaptığımız yatırımlarla gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Etkinlik Takvimi uygulamasıyla piyasadaki farkını ortaya koyan emlaktasondakika.com'un en dikkat çeken yatırımlarından birisi ise canlı yayın aracı oldu. Emlak ve gayrimenkul haberciliği alanında canlı yayın aracı olan tek kurum olan emlaktasondakika.com olarak doğru işler yapmaya, iyi projeler üretmeye devam edeceğiz. 

360 derece sanal tur ile alakalı bilgi veya destek almak için [email protected] mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.