maritbet girişmaritbet
3. Turizm Şurası, 15 yıl sonra yarın başlıyor!

3. Turizm Şurası, 15 yıl sonra yarın başlıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile THY iş birliğiyle, yarın başlayacak 3. Turizm Şurası için hazırlanan kısa film yayınlanmaya başlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Hava Yolları (THY) iş birliğiyle, yarın başlayacak 3. Turizm Şurası için hazırlanan kısa film yayınlanmaya başlandı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin farklı güzelliklerinin yer aldığı kısa filmle tanıtılan "büyük turizm buluşması", ülkenin 3. turizm hamlesi olarak 15 yılın ardından gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile THY iş birliğiyle hazırlanan kısa filmin sloganı "Büyük Hedefler İçin Çalışmanın Tam Zamanı" olarak belirlendi.

Kapadokya ve İstanbul'dan Türkiye'nin turkuaz sularına, inançtan doğa turizmine, antik yapılardan kemençe kültürüne kadar farklı turizm türleri ile kültür unsurlarını harmanlayan 30 saniyelik tanıtım filmi, bakanlığın sosyal medya hesapları ile televizyonlarda yayınlanmaya başladı.

Bakanlık tarafından 1-3 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek 3. Turizm Şurası'nı tanıtan filmin, büyük buluşma için farkındalık yaratması hedefleniyor. 

Büyük buluşma için bin 400 saat mesai

Öte yandan, Türkiye'nin imajını güçlendirmek ve marka değerini yükseltmek, turizm alanında çalışmalar ile görüşleri ele almak üzere gerçekleştirilen 3. Turizm Şurası, Türkiye'nin 2023 turizm hedefleri yolunda vizyonunu ortaya koyacak.

Şura, Türkiye'nin turizm potansiyelini daha da geliştirerek, bunun etkin ve doğru kullanılmasını sağlayacak.

Gastronomiden turizm eğitimine kadar Türk turizminin detaylı şekilde masaya yatırılacağı buluşma için bin 400 saatlik mesai harcandı.

Büyük turizm buluşması, sektör temsilcileri, akademisyenler ve konuyla ilgili uzmanlardan oluşan 325 üye ve 13 komisyonun hazırlıklarıyla düzenlendi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AKM’nin yerine opera binası yapılacak!
  • 02.11.2017 14:02

AKM’nin yerine opera binası yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3’üncü Turizm Şûrası’nda Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkıl ...

3. Turizm Şurası, 15 yıl sonra yarın başlıyor!
  • 31.10.2017 16:49

3. Turizm Şurası, 15 yıl sonra yarın başlıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile THY iş birliğiyle, yarın başlayacak 3. Turizm Şur ...

3. Turizm Şurası için hazırlıklar sürüyor!
  • 15.10.2017 11:09

3. Turizm Şurası için hazırlıklar sürüyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 1-3 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek "3. Turizm Şur ...