maritbet girişmaritbet
3. Çukurova Gayrimenkul Fuarı, 8-9-10 Aralık'ta!

3. Çukurova Gayrimenkul Fuarı, 8-9-10 Aralık'ta!

3. Çukurova Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 8-9-10 Aralık 2017 tarihlerinde Adana Hiltonsa Oteli'nde gerçekleştirilecek.

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi tarafından 3. kez düzenlenen “3. ÇUKUROVA GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI 8-9-10 Aralık 2017 tarihleri arasında Adana Hiltonsa Oteli'nde gerçekleşecek.

Elka Fuarcılık Genel Müdürü M.Bülent Yamaç yaptığı açıklamada ; Doğu Akdeniz bölgesinin güçlü merkezi Adana ,son yıllarda birçok  alan da gösterdiği gelişmelerle birlikte emlak sektörünün de yıldızının parladığı şehirlerimizdendir.‘' şeklinde konuştu.

Yamaç ; ‘Geçtiğimiz yıl  ikincisini düzenlediğimiz ve ilk kez KKTC projelerinin de sergilendiği, Anadolu'da alanında ilk olma özelliği taşıyan Fuarımız, on sekiz farklı ilden ikibin ikiyüz ziyaretçinin katılımı ile gerçekleşti, kentin ve bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişimine büyük katkılarda bulundu' dedi.

Gayrimenkul Yatırım Fuarı

Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan ve Gayrimenkul Yatırım Fuarı, proje aşamasında  ya da tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen özel davetli ziyaretçiler ile sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarına ortak bir platformda buluşarak fikir alışverişi yapabilecekleri seçkin ve prestijli bir ortam sunacağını belirten Yamaç,tüm ilgilileri 8 – 9 – 10 Aralık'ta Adana Hilton Oteli'ne projeleri incelerken kahve içmeye davet etti.

Fuar özel lansmanlarının yapıldığını, birbirinden güzel projelerin çok özel fiyatlar ve cazip ödeme koşulları ile tanıtıldığını vurgulayan Yamaç, tüm ilgilileri fuara beklediklerini belirtti. Gayrimenkul Yatırım Fuarı 3 gün süresince 11:00-20:00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

3. Çukurova Gayrimenkul Fuarı, 8-9-10 Aralık'ta!
  • 10.08.2017 12:59

3. Çukurova Gayrimenkul Fuarı, 8-9-10 Aralık'ta!

3. Çukurova Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 8-9-10 Aralık 2017 tarihlerinde Adana Hil ...