maritbet girişmaritbet
200 bin liralık altın mutfak görücüye çıkıyor!

200 bin liralık altın mutfak görücüye çıkıyor!

Beylikdüzü Tüyap'ta düzenlenecek 40. Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda 200 bin liralık altın mutfak tanıtılacak.

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 23 Mayıs'ta Beylikdüzü Tüyap Kongre Merkezi'nde kapılarını açacak olan 40. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na 3 ayrı marka ile katılım gösterecek. Artella Ahşap Kapı Sistemleri, İtalyan Okey Porte çelik kapıları ve lüks mutfak markası Tresette Mutfak ile fuara katılacak olan Aslandağ Group, ilk kez Yapı Fuarı'nda tanıtacağı 200.000 TL değerindeki altın desenli kaplama mutfakla dudak uçuklatacak.

Markalı konut ve kentsel dönüşüm projelerine sunduğu kapı, mutfak ve banyo çözümleriyle adından söz ettiren Aslandağ Group, 6 yıldır katıldığı 40. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı'nda, her sene olduğu gibi bu sene de inovatif ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek. Beylikdüzü Tüyap Kongre Merkezi'nde 23 Mayıs Salı başlayacak ve 27 Mayıs Cumartesi gününe kadar devam edecek 40. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda 14. Hall, 231 numaralı stantta yer alacak Aslandağ Group, kendi üretimi Artella Ahşap Kapı, İtalya'nın ünlü çelik kapı markası Okey Porte ve yüzde yüz yerli, kendi üretimleri olan lüks hazır mutfak markası Tresette Mutfak ile fuara damgasını vuracak.

Mutfakta altın ve sedef modası

“İlham veren mutfaklar” sloganıyla kullanıcılarına yeni bir yaşam tarzı sunan Tresette Mutfak, zıtlıkları Yapı Fuarı'nda buluşturacak. Sedefli beyaz tonlarıyla System 37 modeli, sadelikten hoşlananlara hitap ederken, kapaklarında kullanılan altın, siyah ve ahşap renklerin muhteşem kombinasyonuyla System 38 ise şaşaayı mutfaklarına da taşımak isteyenlerin gönlünü fethedecek. İlk kez fuarda tanıtılacak  200.000 TL değerindeki System 38 ise aynı zamanda fuarın en pahalı mutfağı! Fuarın gözdesi Tresette Mutfak'ın tüm modellerinde bluemotion teknolojisiyle geliştirilen frenli kapaklar ve çekmeceler ile toz tutucu kenar bandı uygulanmış gövdeler standart olarak kullanılmakta. Ayrıca Tresette Mutfak'ın çekmeceleri, standart çekmecelerin aksine tam 70 kilogram ağırlık kaldırarak, saklama alanlarında özgürlük sunuyor. 8 modelden oluşan Tresette Mutfak, kapak, renk ve kulp seçenekleri ile 2834 farklı eşleşme yapma imkanı sunuyor. Loft dairelerden villalara kadar her konut tipine yönelik mutfak çeşidini Tresette Mutfak'ta bulmak mümkün!

Üniversite öğrencilerinin tasarımları, Artella ile hayat kazandı

Artella Ahşap Kapı Sistemleri'nin Türkiye'de bir ilke imza atarak üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarım bölümlerinde okuyan öğrencileri için düzenlediği “Kapı Tasarlıyorum” yarışmasının “modern” ve “klasik” kategorilerinde birinci seçilen kapılar da Artella standında ziyaretçiler ile buluşacak. Klasik kategoride birinci seçilen tasarımın sahipleri Karabük Üniversitesi'nden Sevgi Yenin-Serhat Sağlam ve modern kategoride birinci seçilen tasarımın sahibi İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Mert Taş da Artella standında kapılarını sergilemenin gururunu yaşayacaklar.  Evi bir bütün olarak ele alan ve mekana özel çözüm önerileri üreten Artella Ahşap Kapı Sistemleri, ev dekorasyonunu tamamlayan koridor mobilyalarının en yeni modellerini de yine fuarda ziyaretçiler ile buluşturacak. Dış kapı, oda kapısı, portmanto ve süpürgeliğin en şık uyumunu yansıtan koridor mobilyaları, Artella standında Giza, Flat ve Eclipse olmak üzere üç farklı model ile ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.  

Hayat kurtaran kapılar

Aslandağ Group bünyesinde fuarda sergilenecek diğer bir ürün ise İtalya'nın ünlü çelik kapı markası Okey Porte'ye ait “Safe Entry” model olacak. Estetiğin ön planda tutulduğu bu çelik kapı, endüstriyel görüntüden ve çeliğin soğukluğundan uzak, yalın tasarımı, özel gizli menteşe ve kilit sistemleriyle dikkat çekecek. Kapının en önemli özelliği ise tüm güvenlik sertifikalarına sahip olduğu gibi EI60 yangına dayanıklılık sertifikasıyla Türkiye'de satışı yapılan tek çelik daire giriş kapısı olması. Böylece bir yangın durumunda bir saat boyunca yangna dayanım sağlayarak, yangında içeride kalanlar için kaçma fırsatı veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

200 bin liralık altın mutfak görücüye çıkıyor!
  • 16.05.2017 13:35

200 bin liralık altın mutfak görücüye çıkıyor!

Beylikdüzü Tüyap'ta düzenlenecek 40. Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda ...