maritbet girişmaritbet
15 Temmuz sonrası kapanan KONUTDER tekrar açıldı!

15 Temmuz sonrası kapanan KONUTDER tekrar açıldı!

Sektörde faaliyet gösteren dernekler arasında yer alan ve 15 Temmuz sonrasında kapatılan KONUTDER, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yeniden açıldı.

15 Temmuz sürecinde kapatılan KONUTDER, 22 Kasım 2016 günü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yeniden açıldı. Toplamda 175 derneğin yeniden açılmasına karar verilirken, 375 dernek resmen kapatıldı.

Gayrimenkul ve emlak sektörünün önemli derneklerinden birisi olarak gösterilen  KONUTDER'in Teknik Yapı, Soyak, Solid İnşaat, İş GYO, Mesa Mesken, DKY İnşaat, Suryapı, Ağaoğlu, Besa, Arven, Torunlar GYO, Nef, Metsan, Dap Yapı, Ege Yapı Gürallar Yapı, Kuzu Grup, EYG, Fer Yapı gibi birçok üyesi bulunuyor. Üyeleri 200 binin üzerinde daire üreten KONUTDER'le birlikte birçok dernek yeniden açıldı.

Ömer Faruk Çelik yeni karardan sonra ilk kez ESD'ye konuştu

Konuyla ilgili emlaktasondakika.com'a konuşan Ömer Faruk Çelik "Derneğimiz 3 aydır kapalıydı. Bugünkü kararın ardından dernekte arkadaşlarla toplanıp ne yapar, ne ederiz, nasıl devam edeceğiz diye konuşacağız. Kaldığımız yerden devam edeceğiz elbette. Mart gibi görev sürem bitiyor. Genel kurulda yeni bir arkadaşla devam ederiz diye düşünüyorum. İlk kapandığı Cumartesi günü sonrası Pazartesi günü gerekli müracaatları yaptık. Bizim bu listede olmamamız gerek diye. O gün herkes haklısınız dedi. Kanun Hükmünde Kararname'yle kapatıldı. Bugün aynı şekilde yeniden açıldı. 3 ay ara verdik. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. KONUTDER'in üyeleri, gayrimenkul sektörünün çok büyük firmaları. Kapalı bir derneğe üye olmaları onlara yakışmazdı. Bugünden itibaren tüm hızımızla işlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

konutder-acilisKONUTDER'le birlikte yeniden açılan derneklerin listesi!

Kapanan dernekler, açılan ve kapatılan vakıflar listesinin tamamı burada!

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

15 Temmuz sonrası kapanan KONUTDER tekrar açıldı!
  • 22.11.2016 10:34

15 Temmuz sonrası kapanan KONUTDER tekrar açıldı!

Sektörde faaliyet gösteren dernekler arasında yer alan ve 15 Temmuz sonrasında k ...