maritbet girişmaritbet
15 Temmuz Demokrasi Marşı İtalya'da rüzgar gibi esti

15 Temmuz Demokrasi Marşı İtalya'da rüzgar gibi esti

Eyüp Kaymakamlığ'nın İtalya'nın Rimini şehrinde katıldığı Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali'nde 15 Temmuz Demokrasi Marşı rüzgar gibi esti

Eyüp Kaymakamlığı “Gönülden Gönüle Korosu” İtalya'ın Rimini şehrindeki Uluslararası Müzik ve Halkoyunları Festivalinde büyük bir başarıya imza attı. Avrupa ülkelerinin FETÖ ve diğer terör örgütü üyelerine kucak açtığı bir dönemde ellerinde Türk Bayrakları ile 15 Temmuz Demokrasi  Marşını seslendiren Eyüplü gençler adeta rüzgar gibi esti. 

Her yıl 6-7 Ağustos tarihinde düzenlenen Festivale; Türkiye ile birlikte Rusya, Slovakya, Romanya, İtalya, Macaristan, Hırvatistan, Slovenya, İspanya, ekipleri katıldı. Sahneye 8'inci sırada çıkan Eyüp Kaymakamlığı “Gönülden Gönüle Korosu” İstiklal Marşı'mızı hep  bir ağızdan gururla söylediler. Sahneye çıkan ekibimiz sırası ile; Ederlezi, Galanın Dibi, Darıldın mı Gülüm Bana-Hariklaki, Roka Mandolinın, Felicita, Kerimoğlu Zeybeği ve Salini Salini parçalarının ardından 15 Temmuz Demokrasi  Marşını coşku ile seslendirdiler. Eyüp Kaymakamlığı “Gönülden Gönüle Korosu” disiplin ve sahne performansları ile festivale katılan gruplar arasında dikkat çekti. 

Eyüplü gençler, ellerindeki Türk Bayrakları ile 15 Temmuz Demokrasi  Marşını söylerken alanda bulunan yabancı ekipleri de hareketlendirdi. Bu sırada Romanya ve Slovakyalıların da ellerindeki Türk bayrakları ile tempo tuttukları gözlendi.

KAYMAKAM DÖLEK: SİZLERİ İSTANBUL'A BEKLİYORUM

“Gönülden Gönüle Korosu”nu izlemek üzere İtalya'nın Rimini kentine gelen Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, konser sonunda sahneye çıkarak festivale katılan tüm ülke ekiplerine teşekkür etti. Kaymakam Dölek, “Sizlere Türkiye'den, İstanbul'dan selam ve sevgiler getirdim. Sizleri de İstanbul'da ağırlamaktan mutluluk duyarız” diye konuştu.

Kurulduğu günden itibaren birçok konser veren ve televizyon programlarına katılan koro ekibi, 2017 yılı başında Fikir Evim Reklam Ajansı ile anlaşarak kaset çalışmasına başlamış ve ‘GÖNÜLDEN GÖNÜLE 1' isimli albümünü, tüm geliri şehit ailelerine bağışlanmak üzere dinleyicilerin beğenisine sunmuştu. Söz yazarı Hanefi Söztutan, bestecisi FKR Group Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Çiçekçi olan 15 Temmuz Demokrasi Marşı'nı İtalya'nın Rimini şehrinde düzenlenen festivalde seslendiren “Gönülden Gönüle Korosu" büyük beğeni topladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni Evim kampanyası yarın başlıyor, şartlar neler?
  • 15.01.2023 09:22

Yeni Evim kampanyası yarın başlıyor, şartlar neler?

Orta gelirli vatandaşların ev sahibi olmasına vesile olacak olan Yeni Evim kampa ...

Necmi Çiçekçi: Alternatifler ortaya koymamız lazım
  • 16.08.2018 15:35

Necmi Çiçekçi: Alternatifler ortaya koymamız lazım

Fikirevim Reklam Ajansı Başkanı Necmi Çiçekçi, ABD merkezli medya kuruluşları ve ...

Doğu ve Güneydoğu'ya 36 bin konut!
  • 24.11.2016 16:29

Doğu ve Güneydoğu'ya 36 bin konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, emlaktasondakika.com Genel Yayın Yön ...

15 Temmuz Demokrasi Marşı nasıl ortaya çıktı?
  • 10.08.2016 17:58

15 Temmuz Demokrasi Marşı nasıl ortaya çıktı?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından milyonları coşturan Demokrasi Marşı’nın nas ...

İşte Fikirevim imzalı 15 Temmuz Demokrasi Marşı!
  • 01.08.2016 23:31

İşte Fikirevim imzalı 15 Temmuz Demokrasi Marşı!

Başkomutan emir verdi: İnin meydana! Sahip çıkın al bayrağa, aziz vatana! Serden ...

Necmi Çiçekçi: Emlaktasondakika daha ileriye gidecek!
  • 27.05.2013 10:53

Necmi Çiçekçi: Emlaktasondakika daha ileriye gidecek!

Gayrimenkul ve emlak haberciliği konusunda tartışmasız liderliğe oynayan emlakta ...