maritbet girişmaritbet
13. Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu yapılacak

13. Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu yapılacak

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği, 12 Nisan’da 13. Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu düzenliyor.

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği'nin düzenlediği bu yıl on üçüncüsü yapılacak ve üç gün sürecek “Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu” İklime Uygun Mekanik Tesisat Çözümleri temasıyla 12 Nisan 2018 Perşembe günü Levent Wyndham Grand İstanbul Oteli'nde başlayacak.

Açılış konuşmalarını TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Birol Kılkış, Sempozyum Başkanı Dr. Murat Çakan, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Yunus Yener, İklimlendirme Sanayi ve İhracatçıları Birliği Başkanı Zeki Poyraz ile Romanya Mekanik Tesisat Mühendisleri Derneği AIIR Başkanı Dr. Catalin Lungu'nun yapacağı sempozyumda, dünyada önemi giderek artan enerji verimliliği, bina tesisatında iklime uygun çözümler, yenilenebilir enerji teknolojileri, sıfıra yakın enerjili binalar, düşük karbonlu yerleşkeler ve sektörle ilgili fırsatlar ve gelişime açık alanlar tartışılacak, yenilikler paylaşılacak. 

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'in “Dijitalleşme”, TÜSİAD Denetleme Kurulu Başkanı Orhan Turan'ın “Turquality”, Rehva Başkanı Stefano Corgnati'nin “Post Karbonla Enerji Dönüşümü” temalarıyla davetli konuşmacı olarak katılacağı sempozyuma ulusal ve uluslararası arenadan 500'ü aşkın kişinin katılımı bekleniyor.

ABD, Fransa, İtalya, Hindistan, Belçika, Macaristan ve yakın çevre ülkelerden dünya çapında başarılara sahip 20'si yabancı, 50 konuşmacının yer alacağı sempozyumda sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Program 

Yer      : Wyndham Grand İstanbul Oteli / Esentepe Mah. Büyükdere Cad. N:177 Levent

Tarih   : 12 Nisan 2018 Perşembe

Saat     : 09:00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

13. Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu yapılacak
  • 11.04.2018 11:48

13. Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu yapılacak

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği, 12 Nisan’da 13. Uluslararası Yapıda Tesisat T ...