maritbet girişmaritbet
Folkart Mavişehir konutlarını tanıttı

Folkart Mavişehir konutlarını tanıttı

Narlıdere'de hazırladığı konutlardan sonra Mavişehir'de de yeni projeye başlayan Folkart Yapı, konutların ilk tanıtımını sponsoru olduğu "Leyla'nın Evi" adlı tiyatro oyunuyla gerçekleştirdi.

 

 

Narlıdere'de hazırladığı konutlardan sonra Mavişehir'de de yeni projeye başlayan Folkart Yapı, konutların ilk tanıtımını sponsoru olduğu "Leyla'nın Evi" adlı tiyatro oyunuyla gerçekleştirdi. Bostanlı Açıkhava Tiyatrosu'nda yapılan gösterime, Folkart Yapı Genel Müdürü Mesut Sancak başta olmak üzere İzmir Valisi Cahit Kıraç, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ve iş adamlarıyla birlikte çok sayıda davetli katıldı. Oyun öncesi düzenlenen kokteylde, konuklara yeni proje ile ilgili kitap ve broşürler dağıtıldı. 

Tiyatro başlamadan önce konuklar için düzenlenen kokteylde, Cici Catering tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu. Oyun öncesi barkovizyondan izletilen tanıtım filminde, izleyicilere Folkart Mavişehir evleri hakkında bilgi verildi. İzmir ekonomisini canlandıracak büyük projenin inşaatı ekim ayında başlayacak.
 

Kaynak: Ercan Akgün/ Yeni Asır
  • Etiketler:

Yorum Yaz