maritbet girişmaritbet
Madame Coco'dan Kadınlar Günü reklam filmi!

Madame Coco'dan Kadınlar Günü reklam filmi!

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, ses getirecek bir çalışmaya imza attı.

Marka; kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha fazla yer alması, ekonomik özgürlüklerini kazanması ve kendi ayakları üzerinde durmasını desteklemek amacıyla kadın çalışanlarının seslerini ayrı ayrı işleyerek tek ses haline getirdi. Tüm kadınları temsil eden Madame Coco sesinin başrolü üstlendiği proje, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak “Tek Ses Olduk” reklam filmiyle kamuoyuyla buluştu.

Kadınların hem çalışma hayatında hem de sosyal hayatta daha etkin yer almasının önemini duyurmayı hedefleyen proje kapsamında Madame Coco, ünlü ses mühendisi Erim Arkman'ın projeye özel olarak geliştirdiği teknoloji ile markanın kadın çalışanlarının sesini kayıt altına aldı. Çalışanların, benzer bir ritim ve duygu durumuyla proje manifestosunu okuduğu kayıtlar, geliştirilen özel algoritmayla tek tek analiz edildi. Analiz edilen seslerden, ortak bir gürlük, dinamik, frekans, tını, renk, harmoni ve duygu durumu içeren bir ses kimliği meydana getirildi. Bu kimliğin uygulandığı bir okumayla ise Madame Coco'ya özgü yepyeni bir ses oluşturuldu. 

Marka, “Tek Ses Olduk” projesinin lansmanını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak, ses dalgalarının başrolde olduğu ve Baran Baran imzalı animasyonlarla desteklenen bir filmle yaptı. Elde edilen Madame Coco sesinin odağa alındığı reklam filminde, daha iyi bir geleceğin kadınların ekonomik hayatta daha fazla yer almasıyla oluşacağı anlatılıyor.

Marka elçiliği modelimizle kadınların iş hayatına dönüşünü destekliyoruz

Madame Coco markasının kimliğini kadınların oluşturduğunun altını çizen Madame Coco Genel Müdürü Cemal Cem Işık; “Yapılan araştırmalarda Madame Coco'nun, kadınlar tarafından en sevilen ve en çok tercih edilen markalardan biri olduğunu çok iyi biliyoruz. Kadınların hem sosyal hem de ekonomik hayatta etkin bir şekilde var olmasının daha iyi bir geleceğin anahtarı olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle tüm kadın çalışanlarımızın seslerini bir araya getirdik ve bu özgüvenli sesi oluşturduk. İsimleri farklı olsa da duyguları aynı olan çalışanlarımızın sesi tamamıyla bizi temsil ediyor. Türkiye'nin en çok kadın çalışan oranına sahip markalarından biri olarak, genel müdürlüğümüzde ve mağazalarımızda birçok farklı pozisyonda kadın çalışanımız görev alıyor. Biz yaşı ve eğitimi ne olursa olsun tüm kadınların kendi ayakları üstünde durması ve hem ekonomik hem de sosyal hayatta etkin bir şekilde rol alması gerektiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda, daha iyi bir geleceği birlikte oluşturmak ve çalışma hayatına geri dönmek isteyip ikinci şansı arayanlara ulaşmak hayaliyle Marka Elçisi projemizi de Tek Ses Olduk kampanyamızın iletişim çatısı altında duyurmak istedik. 

Marka Elçisi projesi farklı yaşlarda ve farklı deneyimlere sahip kadınlardan oluşuyor

Marka Elçisi projemiz, çeşitli nedenlerle iş hayatına ara vermek durumunda kalan ve sonrasında çalışma hayatına dönme konusunda zorluk yaşayan kadınları desteklemek üzere oluşturduğumuz bir çalışma modeli. Ülkemizde iş hayatına dönmek isteyen kadınların yaşadığı zorluklar nedeniyle ümitsizliğe kapıldığını ve türlü zorluklar yaşadığını görüyoruz. Kadınlar için kadınlarla birlikte değer oluşturan bir marka olarak bu projeyle hem sorumluluk almak hem de toplumsal farkındalığı artırmak istiyoruz. 

Marka Elçisi pozisyonumuz kapsamında çeşitli nedenlerle iş hayatından kopan ve sonrasında iş hayatına dönmekte sıkıntı yaşayan çalışanlarımız olduğu kadar, belli bir meslekten emekli olduktan sonra, yeniden insanlarla iç içe çalışma ve başarma duygusunu yaşamak isteyen çalışanımız da var. Farklı yaşlarda, farklı deneyimler kazanmış kadınlarımızın yer aldığı bir projeden bahsediyoruz aslında. Biz oluşturduğumuz bu pozisyonla yaşı ve eğitimi ne olursa olsun, yeniden çalışmak isteyen kadınların ekonomik hayatın içinde yer alabileceğine dikkat çekmeyi hedefliyoruz ve tüm kadınları kalpten destekliyoruz.” dedi. 

Madame Coco, “Marka Elçisi” projesiyle iş hayatına çeşitli nedenlerle ara vermek durumunda kalan kadınların çalışma hayatına geri dönmesini destekliyor. Marka, mağazalarında oluşturduğu Marka Elçisi pozisyonu ile kadınlara çalışma hayatında ikinci şansı vermek için adımlarını atıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Madame Coco'da fırsatlarla dolu indirim kampanyası başladı!
  • 21.03.2022 09:23

Madame Coco'da fırsatlarla dolu indirim kampanyası başladı!

Madame Coco üyelerine özel “Anında Kazan, Anında Kullan ile Sepette Yarısını Öde ...

Madame Coco marin renkli ürünlerle evlerin havası değişecek!
  • 25.08.2021 16:36

Madame Coco marin renkli ürünlerle evlerin havası değişecek!

Denizi hatırlatan mavi ile saflığı ve sadeliği simgeleyen beyaz rengin bir arada ...

Madame Coco'dan Kadınlar Günü reklam filmi!
  • 04.03.2021 17:24

Madame Coco'dan Kadınlar Günü reklam filmi!

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, ses getirecek b ...