maritbet girişmaritbet
Weewell Buhar Makineleri ile evinizde nem dengesini sağlayın!

Weewell Buhar Makineleri ile evinizde nem dengesini sağlayın!

Weewell, katkısız ve doğal nemlendirme teknolojisi ile üretilmiş buhar makineleriyle yaşam alanlarını temiz ve nemli tutmaya katkı sağlıyor.

Bebek elektroniği alanında dünyanın önde gelen markalarından Weewell, katkısız ve doğal nemlendirme teknolojisi ile üretilmiş buhar makineleriyle yaşam alanlarını temiz ve nemli tutmaya katkı sağlıyor. Sağlık açısından ev ortamında %40-50 civarında bulunması gereken nem oranı, özellikle kalorifer ve klima ile ısınan evlerde normalden çok daha düşük oluyor. Düşük nem oranı ise özellikle bebeklerin burun ve sinüslerinde kuruluk hissi oluşturuyor. Koronavirüs salgını nedeniyle evde geçirilen zamanın artması da evdeki nem dengesini daha önemli hale getiriyor. Weewell buhar makineleri, ihtiyaç duyulan nem dengesi ve hijyenik ortamlar için güvenli ve pratik kullanım kolaylığı sunuyor.

Bebekli evlerde, bebeklerin hassas cildi düşünüldüğünde ideal nem oranının dengelenmesi gerekiyor. Özellikle yenidoğan dönemindeki bebekler yetişkinlere kıyasla daha fazla neme ihtiyaç duyuyor. Bebek elektroniği alanında dünyanın önde gelen kuruluşlarından Weewell, üretimi Türkiye'de yapılan buhar makineleriyle bebekleri ve çocukları konusunda hassas olan ebeveynlerin ihtiyaçlarına çözüm üretiyor. Ayrıca son zamanlarda Koronavirüs endişesi ile ev ve iş yerleri gibi kapalı alanların hava temizliğine gösterilen üst düzey hassasiyet konusunda da yardıma koşuyor. İyonizer özelliği olan hava temizleyicileriyle daha sağlıklı ortamlar oluşturuyor.

En gelişmiş hava temizleme teknolojileriyle tasarlanan Weewell buhar makineleri, soğuk ve sıcak buhar üfleme özellikleriyle odanın nem dengesini ideal seviyeye getiriyor. Nemlendirme işlemini kısa sürede gerçekleştirebilen makineler, genelde kış mevsiminde karşılaşılan ve üst solunum yollarında oluşan kuruluk hissine de son veriyor. Üstün motor performansıyla uzun süreli kullanım imkanı tanıyan Weewell buhar makinelerinin sahip olduğu işlevsel başlıklar buhar salınımını geniş alanlarda kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Ultra sessiz çalışan makineler, bebeklerinin konforunu düşünen ebeveynlere yardımcı oluyor.


Modern tasarımlı buhar makineleri

Tamamen yerli sermaye ile üretilen Weewell buhar makineleri Alman mühendislik hassasiyeti ve Fransız estetik anlayışının minimalist bakış açısıyla dizayn ediliyor. Portatif tasarımı ve modern görünümü sayesinde yaşam alanlarında tercih edilen bir ihtiyaç haline geliyor. Led gece lambası özelliğine sahip çeşitleri karanlık alanları aydınlatıp renklendiriyor.


Odaların değişen atmosferi

Bazı modellerde bulunan esans ekleme hazneli buhar makinesi çeşitleri odalarında hafif ve hoş bir koku duymak isteyenler için geliştiriliyor. Buhar makineleri, hazneye eklenebilen aromaterapi yağı sayesinde yaşam alanlarına keyif ve konfor katıyor. Herkesin kendi zevkine göre tercih edebileceği farklı aromaterapi yağı seçenekleri Weewell buhar makineleri ile birleşiyor, yaşam alanlarında hem nem dengesi hem de istenen atmosfer sağlanmış oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Weewell Buhar Makineleri ile evinizde nem dengesini sağlayın!
  • 08.12.2020 10:22

Weewell Buhar Makineleri ile evinizde nem dengesini sağlayın!

Weewell, katkısız ve doğal nemlendirme teknolojisi ile üretilmiş buhar makineler ...