maritbet girişmaritbet
Türkiye'nin ilk sprey konsept mağazası açıldı!

Türkiye'nin ilk sprey konsept mağazası açıldı!

Permolit Boya markasıyla faaliyetlerini sürdüren Akçalı Boya, bir ilke daha imza atarak Türkiye’nin ilk “Sprey Konsept Mağazası''nı açtı.

1984 yılından bugüne Permolit Boya markasıyla faaliyetlerini sürdüren Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilke daha imza atarak Türkiye'nin ilk “Sprey Konsept Mağaza”sını İstanbul'da tüketicileriyle buluşturdu.

Hobi, sanayi ve teknik sprey kategorilerindeki Akçalı Sprey; Carat Sprey, Dupli Color Sprey, Motip Teknik Sprey, Motip Car Care, Motip Moto Care marka ve ürünlerinden oluşan yaklaşık 500 çeşit sprey ve yüzlerce renk seçeneği ile sprey boyaya dair her türlü ihtiyaca yanıt vermek üzere tek çatı altında toplandı.

SPREY BOYA'NIN LİDERİ AKÇALI BOYA SANAYİ SPREYLERİNDEN HOBİ KULLANIMINA VARAN ÜRÜNLER SUNUYOR 

Sprey boya pazarının uzun yıllardır lider markası olarak konumlanan Akçalı Boya; sanayi alanında temizleme, koruma, yağlama, montaj spreyleri, otomotivde fren temizleyicileri, silikon spreyler, deri koruma spreyi, oto cila spreyi, motosikletler için ise temizlik ve bakım ürünleri, yağlayıcı, kask temizleyici, pas önleyici gibi birçok fonksiyonel ve işlevsel sprey ürününü bünyesinde bulunduruyor.

Akçalı Boya, sprey serisindeki tüm ürünleri belirlediği standartlarda düzenleyerek ve tüketici odaklı teşhir ögeleri ile donatarak sprey boyadaki uzman ve lider kimliğine uygun, yeni nesil bir konsept mağaza geliştirdi.
Bu yaklaşımla birlikte Akçalı Boya bayilerinden Aksu Yapı'nın İstanbul, Bahçelievler'deki mağazası sprey ürünlerinin geniş kullanıcı kitlesine hitap edecek şekilde özel bir showroom olarak tasarlandı. 
Tüketiciler, geniş sprey boya çeşidine fiziki olarak Aksu Yapı Bahçelievler mağazasından ya da online olarak www.aksuteknik.com adresinden ulaşabilecekler.

M. AKIN AKÇALI; “SPREY ÜRÜNLERİMİZLE TÜRKİYE'NİN 81 İLİNE ULAŞIYORUZ” 

Akçalı Boya CEO'su M. Akın Akçalı konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bayilerimizin işlerini geliştirmelerine destek sağlamak ve geleceklerini planlamalarına yardımcı olmak en önemli önceliğimiz. Şirketimizin büyüme stratejisinin temelinde bayilerimizle birlikte büyüme var. Akçalı spreyler bugün, Türkiye'nin her yerinde yaygın bir şekilde bayilerimizde mevcut ve tartışmasız lider konuma sahibiz. Bu liderliği yeni nesil “Sprey Konsept Mağaza”mızı açarak taçlandırmaktan gurur duyuyoruz. Sprey boyaların en büyük avantajı, diğer boya çeşitlerinin aksine kullanımının çok kolay olması. Boyanın çıkışı bir sprey kutusundan gerçekleştiği için çoğu zaman ellerini bile kirletmeden tüketiciler eşyalarını gençleştirebiliyor, hobi amaçlı renklendirebiliyor, teknik bakım ve tamirat ihtiyaçlarını çözebiliyor. Ayrıca 2017 yılında girdiğimiz İngiltere pazarında da inşaat boyaları ve teknik sprey pazarlarında WRX markamızla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Hem boyalarımız hem spreylerimiz İngiltere tüketicisi tarafından da büyük beğeni kazandı. İngiltere'nin ilk Türk boya markası olarak girdiğimiz bu zorlu pazarda 500'den fazla satış noktasında ve yapı marketlerde yerimizi aldık ve geri dönüşler çok olumlu.” 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Permolit Boya, Hakkari'deki köy okulunun duvarlarını renklendirdi!
  • 18.01.2023 10:25

Permolit Boya, Hakkari'deki köy okulunun duvarlarını renklendirdi!

Dünya İnsani Dayanışma Derneği, Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Üzümlü Köyü’n ...

Permolit Boya sponsorluğunda yüzlerce kişi SMA'lı çocuklar için koştu!
  • 17.10.2022 14:56

Permolit Boya sponsorluğunda yüzlerce kişi SMA'lı çocuklar için koştu!

Permolit Boya’nın sponsorluğunda Türkiye SMA Vakfı desteği ve Maltepe Belediyesi ...

Akçalı Boya, İngiltere'de boya ustalarıyla buluştu!
  • 07.07.2022 11:07

Akçalı Boya, İngiltere'de boya ustalarıyla buluştu!

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli markası Permolit’in üreticisi Akçalı Boya, ...

Permolit Boya, otizmli çocukların tasarımlarını "NFT" esere dönüştürdü
  • 27.06.2022 14:17

Permolit Boya, otizmli çocukların tasarımlarını "NFT" esere dönüştürdü

Permolit Boya “Güzelleşir Dünya” çatı iletişimi ekseninde; denizcilik, yelken ve ...

Permolit Boya, Yeşil Rapido 2022 Konferansı'na sponsor oldu
  • 06.06.2022 09:17

Permolit Boya, Yeşil Rapido 2022 Konferansı'na sponsor oldu

Permolit Boya’nın sponsor olduğu Yeşil Rapido 2022 Konferansı 8 Haziran 2022 tar ...

Akçalı Boya, BCF’nin tek üye Türk boya markası oldu!
  • 26.05.2022 16:10

Akçalı Boya, BCF’nin tek üye Türk boya markası oldu!

1912 yılından bugüne faaliyet gösteren ve İngiltere’nin en prestijli sivil toplu ...