maritbet girişmaritbet
Tepe Home'dan artırılmış gerçeklik uygulaması!

Tepe Home'dan artırılmış gerçeklik uygulaması!

Tepe Home, müşterilerinin alışveriş deneyimini daha kolay ve keyifli hale getirmek için yaptığı geliştirmelere bir yenisini daha ekledi.

Pandemi döneminde dijitalleşme süreçlerine hız veren ve art arda yenilikçi uygulamaları tüketicisinin hizmetine sunan Tepe Home, müşterilerinin alışveriş deneyimini daha kolay ve keyifli hale getirmek için yaptığı geliştirmelere bir yenisini daha ekledi. Tepe Home ürünleri artık, www.tepehome.com.tr adresinde sadece fotoğrafları ile değil aynı zamanda 3 boyutlu görselleri ile sergileniyor. Aynı zamanda bu ürünler; web sitesinde yer alan artırılmış gerçeklik teknolojisi kullanılarak istenilen alana, gerçek boyutu ile sanal olarak konumlandırabiliyor. Buna ek olarak mimarlar da Tepe Home'un web sitesindeki “mimarlara özel” alanına üye olarak bu dosyalara rahatlıkla ulaşabiliyor ve kendi müşterilerinin evlerini projelendirirken kullanabiliyorlar.

Tepe Home ürünlerinin üç boyutlu görsellerini, web sitelerindeki ilgili ürün sayfalarına yüklediklerini belirten Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Müşterilerimiz, beğendiklerini bir ürünün evlerinde ya da ofislerinde nasıl duracağını o ürünü satın almadan önce görebiliyorlar. Dijital bir tüketici deneyimi sunduğumuz bu uygulamada, mobil cihazlarınızdaki kameralar yardımıyla bir mobilyayı istediğiniz alana gerçek boyutu ile yerleştirebiliyorsunuz. O mobilyanın evinizdeki diğer ürünlerle bütünlüğünü inceleyebiliyor, ekran fotoğrafı çekerek farklı ürün alternatiflerini birbiri ile karşılaştırabiliyorsunuz. Böylece, ürünün yaşam alanınızda nasıl görüneceği konusunda kafanızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmış oluyorsunuz” açıklamasında bulundu. Mobilya alışverişlerinde müşterilerin en çok zorlandıkları süreçlere kolaylık sağlamak için ne yapabiliriz sorusuyla yola çıktıklarını belirten Çapan “Alışveriş deneyimini farklı bir boyuta taşımak ve tüketicilerimizin hayatlarını kolaylaştıran uygulamalar geliştirmek için AR-GE süreçlerimiz ve yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Nasıl Çalışıyor?

Mobil cihazlarınızla www.tepehome.com.tr adresine girerek beğendiğiniz ürünün sayfasına gidiyorsunuz. Ürün fotoğraflarının sonunda yer alan önce 3D İNCELE seçeneğine tıklıyorsunuz. Bu alanda, beğendiğiniz ürünü 360 derece döndürerek, büyütüp küçülterek detaylı şekilde inceleyebiliyorsunuz. Ardından da aynı ekran üzerinde yer alan ‘Evinizde görün' butonuna tıklamanız uygulamaya erişiminiz için yeterli! Sonrasında kameranız açılıyor ve mobil cihazınızı bu ürünü koymak istediğiniz alana doğru çevirerek, parmağınızla ürünü yerleştirerek mevcut mobilyalar ile bir arada nasıl durduğunu görebilirsiniz. Geriye son aşama kalıyor. Ürün hayal ettiğiniz ve dilediğiniz gibi ise Tepe Home mağazalarından veya www.tepehome.com.tr adresinden satın alabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!
  • 08.07.2022 23:13

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!

Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Tepe Home, dü ...

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor
  • 23.05.2022 16:45

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor

Havaların ısınması ve yaz aylarının gelişi ile bahçe mobilyalarına olan ilgi her ...

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!
  • 13.05.2022 17:21

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!

Tepe Home mobilyalara ek olarak, evlerin konforunu açık alanlara taşıyan bahçe m ...

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim
  • 02.05.2022 00:00

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim

Tepe Home, anneler gününe özel ekstra %10 indirim kampanyasıyla müşterilerini mu ...

Tepe Home'dan bahçe ve balkonlara özel dekorasyon önerileri!
  • 23.04.2022 10:42

Tepe Home'dan bahçe ve balkonlara özel dekorasyon önerileri!

Tepe Home, bahçe ve balkonların dekorasyonunda mobilya seçmenin püf noktalarını ...

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı
  • 29.03.2022 10:18

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı

Yaza doğru yaklaşırken bahçe mobilyalarına olan ilginin arttığını söyleyen Tepe ...