maritbet girişmaritbet
Tepe Home ile ürün montajı artık bir tık uzağınızda!

Tepe Home ile ürün montajı artık bir tık uzağınızda!

Tepe Home, Youtube üzerinden yayınladığı montaj videolarıyla mobilya montajını kolaylaştırıyor.

Beş bine yakın ürün çeşitliliği ile estetik ve fonksiyonel çözümleri bir arada sunan Tepe Home, Youtube üzerinden yayınladığı montaj videoları ile Türkiye'nin her köşesindeki ve yurtdışındaki müşterilerinin alışveriş sonrası deneyimlerini kolaylaştırıyor.

Mobilya alışverişi sonrası en sıkıntılı süreç olan ürün montajında kolaylık sağlayacak bir çözüm geliştiren Tepe Home, ürün kurulumu sırasında da müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Youtube'da Tepe Home Kanalı üzerinden paylaşılan videolarla ülkenin her köşesindeki ve yurtdışındaki müşterilerine pratik çözümler sunmayı amaçladıklarını aktaran Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Pandemi süreci tüketici alışkanlıklarında değişikliğe sebep oldu. Online alışverişe yönelimin büyük oranda artmasıyla, biz de tüketicimize en verimli ve etkin çözümler sunmak konusundaki çalışmalarımızı hızlandırdık. Türkiye'nin her köşesine ürün gönderimi sağladığımız online mağazamızdan alışveriş yapanlar ve yurtdışındaki satış noktalarımızdaki müşterilerimiz için ürün montajı konusunu da destek olmak için bu projeyi başlattık. Böylece ürün kurulumunu kendileri yapmayı tercih eden ya da mağazalarımızın bulunmağı şehirlerden yaşayan tüketicimizin ihtiyaçlarını düşünerek Youtube Tepe Home kanalı üzerinden montaj videolarımızı paylaşmaya başladık. Ürün kurulumunun tüm detaylarına yer verdiğimiz videolar, ürünlerimizin içinde gönderdiğimiz kurulum kılavuzlarına ek olarak çok net ve anlaşılır bilgilendirmeleri bir arada sunuyor. Kullanılan ürün parçalarının ayrı ayrı gösterildiği ve yakın plan çekimlerin de yer aldığı videolarımızda, kurulumda özellikle dikkat edilmesi gereken yerlerde uyarılara da yer veriliyor. Böylece hayatlarında hiç montaj yapmamış müşterilerimiz bile kolaylıkla mobilya kurulumunu gerçekleştirebiliyor. Ürün montaj videolarımıza; Web sitemizde ilgili ürünün sayfasını ziyaret ederek, Tepe Home'un Youtube kanalında ürün ismini aratarak ya da ürünün kullanım kılavuzunda yer alan QR Kodu okutarak ulaşılabiliyor. Aldığımız olumlu geri bildirimler bizi oldukça mutlu etti. Bugüne kadar montaj gerektiren ürünlerimiz için 40 ‘ın üzerinde videomuzu müşterilerimiz ile buluşturduk. Tepe Home olarak daha iyi ve nitelikli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Müşterilerimizin alışveriş deneyimlerinin her aşamasında memnun olmaları adına yürüttüğümüz teknoloji odaklı çalışmalar ile hayatlarını kolaylaştırmak için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Güvenli üretim, lojistik ve montaj hizmeti

Ürünlerin üretiminden paketlemesine ve en son aşamada müşteriye ulaştırılmasına kadar hijyen kurallarına üst seviyede özen gösterildiği, çalışan ve müşteri sağlığının her şeyden önce tutulduğu bir prensip benimsediklerini sözlerine ekleyen Levent Çapan “İş süreçlerimizin her aşaması için gerekli bütün tedbirlerimizi aldık. Mutluluk, konfor, kalite ve huzuru sizler için birleştiriliyor, bize duyduğunuz güvenin hakkını vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!
  • 08.07.2022 23:13

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!

Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Tepe Home, dü ...

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor
  • 23.05.2022 16:45

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor

Havaların ısınması ve yaz aylarının gelişi ile bahçe mobilyalarına olan ilgi her ...

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!
  • 13.05.2022 17:21

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!

Tepe Home mobilyalara ek olarak, evlerin konforunu açık alanlara taşıyan bahçe m ...

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim
  • 02.05.2022 00:00

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim

Tepe Home, anneler gününe özel ekstra %10 indirim kampanyasıyla müşterilerini mu ...

Tepe Home'dan bahçe ve balkonlara özel dekorasyon önerileri!
  • 23.04.2022 10:42

Tepe Home'dan bahçe ve balkonlara özel dekorasyon önerileri!

Tepe Home, bahçe ve balkonların dekorasyonunda mobilya seçmenin püf noktalarını ...

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı
  • 29.03.2022 10:18

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı

Yaza doğru yaklaşırken bahçe mobilyalarına olan ilginin arttığını söyleyen Tepe ...