maritbet girişmaritbet
San Deco'nun sedef efektli boyalarıyla ferah mekanlar!

San Deco'nun sedef efektli boyalarıyla ferah mekanlar!

San Deco efekt boya grubu ve çeşitli uygulama stilleri ile yılbaşı ruhuna farklı bir yaklaşım sunuyor.

San Deco efekt boya grubu ve çeşitli uygulama stilleri ile yılbaşı ruhuna farklı bir yaklaşım sunuyor. Yeni yıl ile beraber yaşam alanlarında değişim yaratmak isteyen ev sahipleri için su bazlı Atracto, San Deco Art, Arista, Vivaldi, Effect Wind ve Decopia boyaları sedef görünümleriyle ideal çözümler sunuyor.

San Deco, yeni yılla beraber eskinin enerjisini üzerinden atmak ve pozitif enerji veren, dinamik mekanlar yaratmak isteyen ev sahipleri için yılbaşı ruhunu elegan bir şekilde sunan sedef efektli ürünlerle ışığı yansıtan, şık bir dekorasyon vadediyor.

Su bazlı ve çevre dostu özelliğiyle ev, kafe, otel, ofis gibi pek çok alanda kullanılan Atracto, içerisindeki metalik pigmentler sayesinde ışıltılı ve ipeksi bir görünüm sunarken altın ve gümüş sedefli bir bitiş sağlıyor. Baz halinde satışa sunulan ürün, ürün renk kartelasından müşterinin seçtiği tonlara göre renklendiriliyor.

Metal sedef efektli kuvars kumlu dekoratif kaplama San Deco Art ise içeriğindeki organik ve inorganik pigmentlerle yüzeyde canlı, parlak ve grenli bir doku görüntüsü sağlıyor. Baz olarak satışa sunulan ürün renk kartelasından seçilen bir ton ile renklendirilebiliyor.

Arista içerdiği sedef pigmentler sayesinde ışığa göre değişkenlik gösteren, parlak bitişli, dekoratif amaçlı bir iç cephe boyası. İçerdiği sedef pigmentler, parlaklık ve ışıltı efekti verirken aynı zamanda ışık açısına göre renk değiştiriyor. Silinebilme özelliğine sahip olan ürün, grubun diğer üyeleri gibi renklendirilebiliyor.

Silinmeye dayanıklı olan Vivaldi, akrilik emülsiyon esaslı, uygulandığı yüzeylere kadife görünümü kazandırmak üzere tasarlanan, çeşitli katkı malzemeleri, dolgular ve sedef görünümlü pigmentler içeren dekoratif bir iç cephe kaplama malzemesi olarak karşımıza çıkıyor.

İç mekanlar için kullanılan dekoratif su bazlı boya Effect Wind ise uygulandığı yüzeylerde özel gren dokusu ve iki boyutlu sedefleri sayesinde farklılıklar yaratıyor; özel uygulama fırçası ile yüzeylere görsel olarak deniz dalgası efekti verebiliyor.

Üç boyutlu prizmatik sedef içeren Decopia, akrilik emülsiyon esaslı, ışığa göre farklı renk efektleri veren özel simlerin karışımından oluşan dekoratif koruyucu bir iç cephe son kat boyası. Uygulandığı alanlarda ışığa ve bakış açısına göre üç farklı renk gözlemlenebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

San Deco’dan Color By Design projesi!
  • 20.10.2021 16:48

San Deco’dan Color By Design projesi!

Renklerin yeniden yorumlandığı CO_DE: Color By Design Projesi, mimarlık ve tasar ...

San Deco'nun sedef efektli boyalarıyla ferah mekanlar!
  • 10.11.2020 16:48

San Deco'nun sedef efektli boyalarıyla ferah mekanlar!

San Deco efekt boya grubu ve çeşitli uygulama stilleri ile yılbaşı ruhuna farklı ...

San Deco Yeni Klasik Stensil Koleksiyonu tanıttı
  • 20.10.2020 17:14

San Deco Yeni Klasik Stensil Koleksiyonu tanıttı

İnovatif yaklaşımı ile dekoratif boya alanına farklı bir bakış açısı sunan San D ...

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor
  • 17.09.2020 14:02

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor

San Deco zararlı uçucu bileşenler ve toksik maddeler içermeyen ürün gruplarıyla ...

San Deco'dan A+ belgeli efekt boyalar!
  • 13.09.2020 09:30

San Deco'dan A+ belgeli efekt boyalar!

San Deco, Türkiye'de A+ belgeli tek boya üreticisi olarak hijyen konusunda da li ...