maritbet girişmaritbet
Samsung Powerbot Robot Süpürge ile yerler daha temiz!

Samsung Powerbot Robot Süpürge ile yerler daha temiz!

Samsung'un kullanıcı yorumları çok merak edilen Powerbot Robot Süpürgesi'nin satış fiyatı 5 bin TL olarak belirlendi.

Evlerin yeni vazgeçilmezi robot süpürgeler. Özellikle mop kullanımı olan modeller fazlasıyla tercih ediliyor. Samsung'un Powerbot Robot Süpürgesi de 5 bin TL'lik fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Kullanıcıların fazlasıyla Samsung Powerbot Robot Süpürge yorumlarını merak etmesinin sebebi de, diğer alternatiflerinin fiyat olarak uygun ve fazlasıyla tercih ediliyor olması.

İşte Samsung Powerbot Robot Süpürge özellikleri

Emiş gücünden taviz vermeyen, daha ince bir gövde tasarımı. Halıların üzerindeki ve alçak mobilyaların altındaki toz ve kirleri çekmek için 20 kat fazla emiş gücü üretir.

Geliştirilmiş, yüksek performanslı FullView Sensor™ 2.0, geniş bir alanı tarar ve çok ince veya küçük engelleri tespit eder. Ek olarak, oda köşelerini hisseder ve %37 daha yüksek emiş gücüyle köşeleri üç kez temizler

Edge Clean Master, ön tarafa çok yakın yerleştirilmiş sert fırçasıyla uç ve köşeleri temizler. Duvara temas ettiğinde, Otomatik Kapak aşağı iner ve daha fazla tozun emilmesine yardımcı olan bir bariyer oluşturur.

Akıllı Güç Kontrolü, zemin türünü tespit eder ve ideal emiş gücü sağlar. Halı ve kilimlerin üzerine geldiğinde, motor yerleşmiş tozları çekmek için daha yüksek emiş gücü üretir.

CycloneForce özelliği, uzun süreler boyunca çok yüksek emiş gücü sağlar*. Toz ve kiri havadan çekip dış hazneye hapseden güçlü bir merkezkaç kuvveti oluşturur. Böylece, filtreyi temiz tutar ve tıkanmayı önler.

Geniş fırça, geniş alanlarda daha hızlı ve verimli temizlik sağlar. 290 mm genişliğiyle, konvansiyonel 204 mm fırçalardan %42 daha geniştir, böylece geniş alanların daha az hareketle, daha kısa sürede temizlenmesini sağlar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samsung Powerbot Robot Süpürge nasıl çalışıyor?
  • 30.10.2020 11:41

Samsung Powerbot Robot Süpürge nasıl çalışıyor?

Samsung'un robot süpürgesini, telefon üzerinden yönetmek mümkün. İşte Powerbot'u ...

Samsung Powerbot Robot Süpürge ile yerler daha temiz!
  • 29.10.2020 15:56

Samsung Powerbot Robot Süpürge ile yerler daha temiz!

Samsung'un kullanıcı yorumları çok merak edilen Powerbot Robot Süpürgesi'nin sat ...