maritbet girişmaritbet
Russell Hobbs Retro Kahve Makinesi mutfaklara şıklık katıyor

Russell Hobbs Retro Kahve Makinesi mutfaklara şıklık katıyor

14 Şubat Sevgililer Günü’nün en özel hediye önerisi mutfaktaki en şık yardımcıların markası Russell Hobbs’tan geliyor.

Russell Hobbs'un mutfaklara şıklık katan Retro Espresso Kahve Makinesi, kırmızı rengi ve kendine hayran bırakan retro tasarımıyla aşkınızı anlatacak en iyi hediye seçeneklerden biri olacak. Kahveden alınan ilham ve aşk ile geliştirilip tasarlanan Retro Espresso modeli mutfakta geçirilen zamanı bir zevke dönüştürüyor. 

Dünyada milyonlarca ev için hayat kolaylaştıran çözümler sunan elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne hediye alacağım diye düşünenler için en özel hediye alternatifini sunuyor. Aşkın rengi kırmızı tasarımı ve retro çizgileriyle sevdiklerinizin mutfaklarında dikkatleri üzerine çekecek Retro Espresso Kahve Makinesi, kahve keyfini doruklara taşıyor. 

Kahve keyfinin en kolay hali

Zamanı geriye saran Retro tasarımı kadar işlevselliğiyle de dikkat çeken Retro Espresso Kahve Makinesi, sert ancak pürüzsüz bir espresso elde etmek için ihtiyaç duyulan güçlü 15 barlık basınç pompası ile güne iyi bir kahve ve dinç bir başlangıç yapma fırsatını bir arada sunuyor. Kahve hazırlama esnasında optimum sıcaklığa hızla ulaşmak için termoblok ısıtıcıya sahip Retro Espresso Kahve Makinesi, kahve demleme sürecini hızlandırırken aynı zamanda da belli bir sıcaklığı koruyarak demleme sonrasında ihtiyaç duyulabilecek buhar için bekleme gerekliliğini de ortadan kaldırıyor. Retro göstergesi ile demleme ve buharlama süreçlerinin kolayca takip edilebildiği Retro Espresso Kahve Makinesi, süt köpürtmek için ihtiyaç duyulan buhar çubuğu, üst haznede yer alan fincan ısıtma bölümü ve çıkarılabilir su tankı ile de kahve hazırlama keyfini kolaylaştırıyor.

28250-56 Russell Hobbs Retro Kırmızı Espresso Kahve Makinesi: 2.119,00 TL

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Russell Hobbs Retro Kahve Makinesi mutfaklara şıklık katıyor
  • 03.02.2021 17:10

Russell Hobbs Retro Kahve Makinesi mutfaklara şıklık katıyor

14 Şubat Sevgililer Günü’nün en özel hediye önerisi mutfaktaki en şık yardımcıla ...

Russell Hobbs, tek tuşla yemeklerinizi lezzetlendiriyor!
  • 04.12.2020 06:45

Russell Hobbs, tek tuşla yemeklerinizi lezzetlendiriyor!

Russell Hobbs, Classics Tuz & Karabiber Öğütücüsü ile yemeklerinize tek tuşla le ...