maritbet girişmaritbet
LG'den tek üniteyle tüm odalarda klima konforu!

LG'den tek üniteyle tüm odalarda klima konforu!

LG Multi Split Klimalarla tek dış ünite ile birden fazla iç üniteyi ısıtmak ve soğutmak mümkün.

LG Electronics (LG) tarafından sunulan LG Multi Split Kimalar, birden çok odada klima kullanımı için mükemmel bir çözüm sunuyor. LG Multi Split Klimaların tek bir dış ünitesine çok sayıda iç ünite bağlanabiliyor. Böylelikle her ayrı oda için bir dış, bir de iç ünitenin oluşturacağı görüntü kirliliği ve alan ihtiyacı ortadan kalkıyor, hem bütçeye hem de gözlere hitap eden bir sistem sunuyor. Üstelik, kullanıcıların tercihlerine göre seçilebilecek şık, zarif iç üniteleri her evin iç mekanını tamamlıyor. LG Multi Split Klima sahipleri, ev ya da iş yerlerinin tasarımına göre, ister duvar tipi, ister gizli tavan tipi, kaset tipi ünite tercih edebiliyorlar. Kullanıcıların mekan bağımsız olarak iklim kontrolünü etkili bir şekilde yönetmesine imkan veren çok yönlü bir çözüm olan Multi Split Klima sistemi, evleri ya da ofisleri dönüştürebilecek işlevsellik, esneklik ve performans sunuyor. LG iç ünite tasarımları ile her binaya mükemmel uyum sağlayabiliyor. Daha küçük form faktörlü ünite aynı zamanda dış mekanda yer açıyor ve bahçe veya ofis binasını bölmüyor.

Tek üniteden beş odaya ısıtma / soğutma çözümü

LG Multi Split, tek bir dış üniteden 5 iç üniteye kadar ısıtma ve soğutma sağlayabiliyor. Üstelik, bunu yaparken tüm odalardaki ünitelerin ayrı ayrı izlenmesine ve kontrolüne izin veriyor. LG Multi Split Klimalar, daha fazla alanı iklimlendirme ihtiyacı ortaya çıktığında ise, sisteme Dağıtım (DB) Kutusunun eklenmesiyle, tek bir dış üniteden 9 iç üniteyi destekleyebiliyor. LG'nin basınç sensörü, hedef sıcaklığa daha hızlı ulaşılmasına olanak tanıyor.

Enerji tasarrufu, düşük maliyet

LG Multi Split Klimalarda bulunan R1 kompresörlerin alttan sıkıştırması ve şaft geçişli tasarımı, düşük yük koşullarında bile son derece kararlı çalışma sağlıyor ve çalışma verimliliğini daha da artırıyor. Gelişmiş pik akım kontrolü enerji tüketimini ve işletme maliyetlerini azaltıyor. Bu yüksek verimli performansla birlikte, soğutma sürelerini yüzde 33, ısıtma sürelerini de yüzde 45 azaltan gelişmiş sıcaklık ve nem sensörü teknolojisi geliyor. Güçlü 5 aşamalı hava temizleme ise, kokuları, mikropları ve görünmez PM 1.0 ince tozunu gideriyor. Bu filtre su ile temizlenerek yarı kalıcı kullanıma olanak sağlıyor.


İstenen zaman istenen yerden kontrol 

Multi Split Kima sisteminde kullanıcılar, Wi-Fi aracılığıyla LG ThinQ'ya bağlıyken sistemlerini istedikleri zaman istedikleri yerden kontrol edebiliyor ve izleyebiliyorlar. Sistem performansından ve çalışmasından haberdar olmak için mobil cihazlarından uygulamaya rahatça erişebiliyorlar. Buna ek olarak, LGMV (İzleme Görünümü) bağlantısı, tüm uygulama içinde bulunan döngü izleme ve akıllı sorun giderme ile montajcıların veya servis mühendislerinin sistemle ilgili sorunları izlemelerine ve teşhis etmelerine olanak tanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!
  • 18.01.2023 09:33

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!

LG, dünyanın en prestijli teknoloji fuarındaki bol ödüllü geçmişine, aldığı 220' ...

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor
  • 06.01.2023 17:35

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor

Devrim niteliğindeki yeni M3 modeli, üstün görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra ...

LG, "ThinQ UP" ürünlerinin global lansmanını yapıyor!
  • 28.12.2022 15:19

LG, "ThinQ UP" ürünlerinin global lansmanını yapıyor!

LG Electronics (LG), aralarında buzdolapları, çamaşır makineleri, kurutucular, f ...

LG, yeni mutfak çözümleriyle CES 2023'te!
  • 26.12.2022 10:52

LG, yeni mutfak çözümleriyle CES 2023'te!

LG Electronics (LG), müşteri deneyimi ve değeri sunmak için CES 2023'te, yeni yü ...

Yılın son LG Brandshop'u Gaziantep'te açıldı!
  • 22.12.2022 16:32

Yılın son LG Brandshop'u Gaziantep'te açıldı!

2019 yılından bu yana hız kesmeden mağaza açan LG, 2023 yılında da kendi mağazal ...

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak
  • 15.12.2022 15:29

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak

LG Electronics (LG), yeni LG InstaView Fransız kapılı buzdolabını CES 2023'te ta ...