maritbet girişmaritbet
LG’den klima alanlara Migros’tan hediye çeki!

LG’den klima alanlara Migros’tan hediye çeki!

1-21 Mart 2021 tarihleri arasında, LG DUALCOOL ya da ARTCOOL Klima alan kullanıcılara 200 TL değerinde Migros Alışveriş Çeki hediye ediliyor.

Yaz ya da kış fark etmeksizin klimalar evlerin vazgeçilmez cihazları arasında yer almaya başladı. Yazın kolay ve sağlıklı şekilde serinlemek, kışın ise evini hem konforlu şekilde ısıtmak hem de temiz havayla doldurmak isteyenlerin vazgeçilmez tercihi LG Klimalar, 21 Mart'a kadar sürecek kampanyayla, daha da cazip bir seçenek haline geliyor. Klima almaya hazırlananlara sürpriz yapan LG, 1-21 Mart 2021 tarihleri arasında, 12.000 BTU/h kapasitedeki R32 soğutucu gazlı Dual Eco (S3-W12JA3AA), Dual Plus (S3-M12JA2FA) ve Artcool (S3-M12JARZA) modellerden satın alan tüketicilere Migros mağazalarında geçerli 200 TL tutarında alışveriş çeki hediye ediyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen tüketicilerin satın aldıkları ürünün fatura tarihinden geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde LG yetkili servisine kurulumunu yaptırmaları ve 21 Nisan 2021 tarihine kadar www.lgkampanya.com adresindeki LG Split Klima kampanya katılım formunu doldurmaları gerekiyor.
 
Az enerji ile mükemmel ısıtma ve soğutma: LG DUALCOOL

LG DUALCOOL Klimalar çok daha az enerji ile bulunduğu ortamın eşit ve hızlı şekilde ısınmasını ve soğumasını sağlıyor. Üstelik ThinQ uygulaması aracılığı ile ev dışından da yönetilerek, kullanıcı eve gelmeden ısının ideal orana gelmesini sağlıyor. Böylelikle LG DUALCOOL sahipleri, evlerini ısıtmak ya da soğutmak için zaman kaybetmiyor. LG Dual Inverter Kompresör sayesinde geleneksel klimalara göre çok daha sessiz çalışan LG DUALCOOL Klimalar, gürültü sorununu da ortadan kaldırıyor. İçerisinde kullanılan R32 soğutucu gaz nedeniyle çevre dostu olarak tanınan LG DUALCOOL klimalar hızlı ve kolay kurulumuyla da öne çıkıyor. 

Enerji tasarruflu LG ARTCOOL klimalar

Kesintisiz kavisli ve ince tasarımı, sezgisel ekranı ve ön panelindeki dayanıklı ayna cam ile bulunduğu ortama şıklık katan LG ARTCOOL Klimalar, enerji verimliliği ile de dikkat çekiyor. LG ARTCOOL Klimalarda bulunan LG inverter kompresör, enerji tasarrufu, hızlı ısıtma, soğutma ve gürültüsüz çalışma özellikleri sunarken klimaların daha uzun ömürlü olmasını da sağlıyor. LG Inverter Kompresör, istenilen sıcaklık seviyesini korumak için kompresörün hızını sürekli olarak ayarlayarak geleneksel kompresörlere göre daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca, LG Inverter Kompresör sayesinde, hava daha uzağa ve daha hızlı yayılıyor. Optimize edilmiş hava çıkışı tasarımı, odayı daha çabuk ısıtan güçlü bir hava akışı sağlıyor. LG ARTCOOL Klimalar, LG'nin özel ev aletleri uygulaması LG ThinQ ile uzaktan yönetilebiliyor. Kullanıcılar, Wi-Fi donanımlı bir cihaz üzerinden, diledikleri zaman, diledikleri yerden klimalarını kontrol edebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!
  • 18.01.2023 09:33

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!

LG, dünyanın en prestijli teknoloji fuarındaki bol ödüllü geçmişine, aldığı 220' ...

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor
  • 06.01.2023 17:35

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor

Devrim niteliğindeki yeni M3 modeli, üstün görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra ...

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak
  • 15.12.2022 15:29

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak

LG Electronics (LG), yeni LG InstaView Fransız kapılı buzdolabını CES 2023'te ta ...

LG, "geleceğin evlerine" iklimlendirme çözümleri sunuyor
  • 25.10.2022 17:13

LG, "geleceğin evlerine" iklimlendirme çözümleri sunuyor

"Geleceğin Kuantum Evleri Semineri" serisine başlayan LG, tüketicileri çevre dos ...

LG, Kentpark AVM’de yeni nesil OLED TV’lerini sergiliyor
  • 23.09.2022 16:33

LG, Kentpark AVM’de yeni nesil OLED TV’lerini sergiliyor

LG Türkiye, 23-25 Eylül'de Ankara Kentpark AVM’de kurulacak OLED Pop-Up Store’da ...

LG'den bükülebilir 42 inç OLED ekranlı yenilikçi TV: LG OLED Flex!
  • 31.08.2022 13:31

LG'den bükülebilir 42 inç OLED ekranlı yenilikçi TV: LG OLED Flex!

LG Electronics (LG), dünyanın ilk bükülebilir 42 inç OLED ekranına sahip yenilik ...