maritbet girişmaritbet
LG ürünleriyle zaman size kalacak!

LG ürünleriyle zaman size kalacak!

LG tüketicilerine üstün teknoloji ve kaliteye sahip ürünlerin yanı sıra, hayatı kolaylaştıracak ürünler sunuyor.

Değişen ve gelişen teknoloji yaşam biçimlerini ve tüketici ihtiyaçlarını da değiştiriyor. Günümüzün zorlu ve yoğun temposu altında bunalan tüketiciler, ev düzenlerini sağlamaya yeteri kadar zaman ayıramamaktan şikayet ediyor.

LG tüketicilerine üstün teknoloji ve kaliteye sahip ürünlerin yanı sıra, hayatlarını kolaylaştıracak, bunu yaparken de dünyamızın sürdürülebilirliğine katkı sağlayacak ürünler sunuyor.

Günümüzde tüketiciler bir ürün alırken sadece işlevine dikkat etmekle kalmıyor. O ürünün hayatlarına katacağı değer, yaşam şartlarına uygunluğu ve en önemlisi ürünün kendilerini duygusal boyutta tatmin edip etmeyeceklerine de dikkat ediyor. LG, geniş ürün yelpazesi ve tüketicilerin beklentileri doğrultusunda şekillenen Ar-Ge çalışmalarıyla, tüketicilerin bir üründen bekleyebilecekleri her şeye yanıt veriyor.

LG ile uzaktan ev yönetimi

Yapay zeka özelliği ile ev sınırlarını genişleten ve bunu bir misyon haline getiren LG, “Yapay Zeka” özellikli ve “bağlantılı” beyaz eşya, iklimlendirme çözümleri, TV, ses sistemleri ve cep telefonlarıyla kullanıcıların hayatlarına konfor katıyor. Yapay zeka sayesinde, eşyaları sadece işlevi ile sınırlandırmayan LG, bir akıllı televizyonu kişisel asistana, bir buzdolabını ise içerisindeki ürünlere göre yemek tarifi veren bir şefe dönüştürebiliyor. Ayrıca, ThinQ™ uygulaması ile tüm bu ürünlerin uzaktan yönetilebilmesini sağlıyor. Kullanıcılar, ev dışında olsalar dahi cihazlarını çalıştırabiliyor, programlayabiliyor ya da çalışmalarını sonlandırabiliyorlar.


LG daha sağlıklı yarınlar için çalışıyor

2020 senesinde dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile birlikte hijyenin insan sağlığındaki önemi bir kez daha kanıtlandı. Sağlıklı yaşam trendinin olmazsa olmazlarından birinin de, temiz beslenmenin yanı sıra, hijyenik yaşam olduğu ortaya çıktı.

LG, tüm dünyadaki tüketicilerin hijyen ihtiyacına doğanın içerisinden gelen bir çözümle yanıt veriyor. LG tarafından sunulan ve başta çamaşır ve bulaşık makinesi olmak üzere bir çok LG ürününde kullanılan “Buhar” teknolojisi, sadece temiz bulaşık ve çamaşırlar sunmakla kalmıyor, bakteri ve alerjenlerin yüzde 99,9'unu yok etmesiyle de önemli bir görevi üstleniyor. Üstelik sert kimyasallar içeren ve potansiyel olarak tehlikeli deterjanların kullanımını da önlemiş oluyor.


Çevre LG'nin önceliği

LG'nin ev aletleri, dünyamızda büyük bir ayak izi bırakmadan ev işlerinin daha rahat bir şekilde yapılmasını sağlıyor. LG'nin yenilikçi ürünlerinin çoğu, Carbon Trust Ayak İzi Etiketi ve Su Ayak İzi Sertifikası alarak şirketin çevresel etkisi düşük ürünler oluşturma konusundaki kararlılığını gösteriyor. LG'nin 2030 yılın başından itibaren, tüm faaliyetlerinden net sıfır karbon emisyonu elde etmek için “Zero Carbon 2030” projesini oluşturması da çevre konusundaki hassasiyetinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG ürünleri, verimli enerji ve sürdürülebilir gelecek sunuyor
  • 10.11.2022 16:52

LG ürünleri, verimli enerji ve sürdürülebilir gelecek sunuyor

Enerji tasarrufu yapmayı çok daha kolay hale getiren LG ThinQ ile tüketicilerin ...

LG Ev Aletleri'ne yoğun talep geldi, 3 aylık gelirde rekor kırdı!
  • 29.04.2022 16:46

LG Ev Aletleri'ne yoğun talep geldi, 3 aylık gelirde rekor kırdı!

Premium LG Ev Aletleri ve Otomobil Parçalarına gelen yoğun talep, LG’nin tarihin ...

LG ürünleriyle daha şık ve konforlu yaşam!
  • 16.10.2021 14:42

LG ürünleriyle daha şık ve konforlu yaşam!

Kendilerine esneklik ve rahatlık sağlayan LG ürünleriyle zamandan tasarruf eden ...

LG ürünleri sağlıklı yaşamı destekliyor
  • 07.04.2021 11:30

LG ürünleri sağlıklı yaşamı destekliyor

LG, son teknolojili ürünleriyle tüketicilerinin sağlıklı yaşam tarzlarını destek ...

LG ürünleri daha kaliteli bir yaşam sunuyor
  • 15.03.2021 13:36

LG ürünleri daha kaliteli bir yaşam sunuyor

Değişen yaşam koşulları, farklılaşan ihtiyaçlar ve tüm bu koşullara bağlı olarak ...

LG beyaz eşya ve ev aletlerinden rekor!
  • 30.01.2021 10:56

LG beyaz eşya ve ev aletlerinden rekor!

LG, 2020 yılını şirket cirosunda rekorla kapattı. Özellikle beyaz eşya ve ev ale ...