maritbet girişmaritbet
LG, mikropları yok eden oyunla hediyeler kazandırıyor

LG, mikropları yok eden oyunla hediyeler kazandırıyor

LG Buhar Oyunu ile oyuncular, LG Steam™ Çamaşır Makinesi ile dünyayı bakterilerden temizleyerek LG NeoChef™ Mikrodalga Fırın kazanma şansı yakalıyor.

LG'nin buharın gücü ile mikropları yok eden oyunu hem eğlendiriyor, hem de kazandırıyor. Oyuncular, LG Steam™ Çamaşır Makinesi ile dünyayı bakterilerden temizleyerek LG NeoChef™ Mikrodalga Fırın kazanma şansı yakalıyor. 

LG'nin buhar teknolojisine sahip çamaşır makineleri, alerjenlerin ve ev tipi toz akarlarının yüzde 99,9'unu ortadan kaldırıyor, ekstra temizlik ve hijyen sunuyor.

LG Buhar Oyunu, oyuncuların LG Steam™ Çamaşır Makinesi ile bakterilerin dünyasına hızlı bir dalış yapmasını sağlıyor. https://lgsteam.com adresine girerek Buhar Oyunu'nu oynamaya başlayan kullanıcılar, sağlığı tehdit eden tehlikelere karşı üstün özelliklerle donatılan LG Steam™ Çamaşır Makinesi ile küçük yaratıkları gördükleri yerde yok ediyorlar. Oyuncular son hızla buharın gücünü kullanırken, hızlı ve çabuk üreyen bakteriler de temiz bir dünyaya engel olmak için onları ısırmaya çalışıyorlar. Bu zorlu mücadeleye sırasında dünyayı kurtarmaya çalışan kahramanın en büyük yardımcısı ise LG Steam™ Çamaşır Makinesi… Buharın gücü ile bakterileri kovarken en fazla puanı toplayan oyuncu ise, LG'den LG NeoChef™ Mikrodalga Fırın kazanıyor.

Buharın gücünden üstün hijyen

Teknoloji lideri LG, buharın gücünden yararlanarak sert kimyasallara gereksinim duymadan üstün temizlik ve hijyen sağlıyor. LG'nin buhar teknolojili çamaşır makineleri, alerjenlerin ve ev tipi toz akarlarının yüzde 99,9'unu ortadan kaldırarak belirli sağlık sorunları olanların rahatlamasına yardımcı oluyor.1 LG buhar özellikli çamaşır makineleri, klasik çamaşır makinelerinin aksine, kazanın sadece bir bölümüne değil, tamamına 60 derecelik buhar vererek giysilerdeki bakteri ve alerjenleri ortadan kaldırıyor.

LG, hijyen sağlarken buharın gücünden yalnızca çamaşır makinelerinde faydalanmıyor. Kurutucularında da kullandığı buhar teknolojisiyle, kıyafetlerde bulunan ve cilt tahrişine neden olabilecek mikropları da ortadan kaldırarak “Alerjik Bakım” sağlıyor. Yüksek ısı ve buharın gücünü kullanan LG kurutucuları, kumaşların içinde gizlenen bakterilere gerçek bir darbe vuruyor. LG TrueSteam (buhar) donanımlı bulaşık makineleri de, buharın doğal sıhhi özelliklerinden faydalanarak tabakları, mutfak aletlerini, bardakları ve tencereleri tamamen temizlemek ve dezenfekte etmek için saf buhar parçacıkları üretiyor, gıda zehirlenmesi ile ilişkili olanlar da dahil olmak üzere bakterileri2 en az yüzde 99,99 oranda yok ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG, mikropları yok eden oyunla hediyeler kazandırıyor
  • 23.02.2021 09:43

LG, mikropları yok eden oyunla hediyeler kazandırıyor

LG Buhar Oyunu ile oyuncular, LG Steam™ Çamaşır Makinesi ile dünyayı bakterilerd ...