maritbet girişmaritbet
LG HVAC sanal deneyimi yeni iklimlendirme çözümlerini sunuyor

LG HVAC sanal deneyimi yeni iklimlendirme çözümlerini sunuyor

En son teknolojiyle oluşturulan sanal showroom, ziyaretçilerin LG'nin geniş konut ve ticari HVAC çözümlerini tanımasını sağlıyor.

LG Electronics (LG), ziyaretçilerine birinci sınıf HVAC çözümlerinden oluşan kapsamlı portföyüne göz atma ve bu portföy hakkında her şeyi öğrenme fırsatı veren yeni, etkileşimli bir çevrimiçi showroom LG HVAC Virtual Experience (HVAC Sanal Deneyim) platformunu piyasaya sürüyor.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, müşterilerin aileleri veya çalışanları için daha iyi kararlar almasına yardımcı olan sezgisel çevrimiçi alan, şirketin en son çözümlerini çeşitli sanal ortamlarda görüntülemeyi ve daha fazla konfor, iyileştirilmiş iç hava kalitesi gibi birçok faydayı keşfetmelerini mümkün kılıyor.

LG HVAC Virtual Experience sayfasında, ziyaretçiler apartman dairesi, villa, çok amaçlı ofis, çok katlı ofis, perakende mağazaları ve otel gibi çeşitli iş ve yaşam alanı kategorileri arasından seçim yapabiliyor.

Müşteriler, kullanımı kolay arayüzde bir tıkla istedikleri her model için teknik özelliklere, ürün videolarına ve vaka çalışmaları gibi ek bilgilere ulaşabiliyor ve 3D deneyim alanında özgürce dolaşabiliyor.

LG'nin yeni sanal platformu, daha sağlıklı ve daha konforlu iç mekanlar oluşturmak isteyen tüketiciler, endüstri profesyonelleri ve ortaklar için harika bir araç görevi görüyor.

Sanal showroom, ziyaretçilerin sahne arkası ayrıntılarını ve teknolojilerini görmelerini sağlıyor. Ziyaretçiler ekrandaki hava akışı ve borulama düğmelerine tıklayarak bir klima veya hava temizleyicide havanın nasıl hareket ettiğini ve boruların suyu ve soğutucuyu bir sistem üzerinden nasıl yönlendirdiğini keşfedebiliyor hatta çalışma modlarını sanal olarak değiştirebiliyor ve hava akışının bir klimadan diğerine nasıl değiştiğini gözlemleyebiliyor. Teknoloji ve bilimin ötesinde, showroom, çeşitli sanal iç mekanlara nasıl uyduklarını görmek için tüm ürünlerin şık tasarımlarını kontrol etmek için olanak sağlıyor.

LG HVAC Virtual Experience, ziyaretçilere şirketin farklı türdeki alanlar için en yeni, optimize edilmiş HVAC çözümlerini kapsamlı bir şekilde anlamalarını sağlayan ve hangi ürünlerin özel ihtiyaçlarına en uygun olduğunu bulmalarına yardımcı olan ilgi çekici bir çevrimiçi kaynak görevi görüyor.

Showroom ayrıca, enerji tasarruflu R1 Kompresör gibi yenilikçi LG teknolojilerini ve şirketin çevre dostu R32 soğutucu akışkanı erken benimsemesini vurgulayarak, LG'nin sürdürülebilir bir gelecek sağlama taahhüdünü de gösteriyor. LG, son derece verimli ve çevreye duyarlı HVAC ürünlerini uzun yıllardır sağlıyor ve konut ve ticari kullanım için gelişmiş, çevreye duyarlı çözümleri ile dünya çapındaki müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Şirketin en yeni iç mekan çevresel konfor teknolojilerini keşfetmek isteyen herkes, bir PC veya akıllı telefonda LG Virtual HVAC Experience'ı ""https://hvac-virtual-experience.lg.com/"" sayfasından ziyaret edebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi'nde, İklimlendirme Çözümleri İş Birimi Başkanı olarak görev alan James Lee, “LG Sanal HVAC Deneyimi, en son çözümlerimizi istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde deneyimlemeniz için ikna edici bir yol sunuyor. Yalnızca evleri ve iş yerlerini daha konforlu hale getirmekle kalmayıp aynı zamanda kullanıcılar, çevre ve gezegenimizin geleceği için daha iyi olan HVAC ürünlerini geliştirmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz."" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!
  • 18.01.2023 09:33

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!

LG, dünyanın en prestijli teknoloji fuarındaki bol ödüllü geçmişine, aldığı 220' ...

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor
  • 06.01.2023 17:35

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor

Devrim niteliğindeki yeni M3 modeli, üstün görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra ...

LG, "ThinQ UP" ürünlerinin global lansmanını yapıyor!
  • 28.12.2022 15:19

LG, "ThinQ UP" ürünlerinin global lansmanını yapıyor!

LG Electronics (LG), aralarında buzdolapları, çamaşır makineleri, kurutucular, f ...

LG, yeni mutfak çözümleriyle CES 2023'te!
  • 26.12.2022 10:52

LG, yeni mutfak çözümleriyle CES 2023'te!

LG Electronics (LG), müşteri deneyimi ve değeri sunmak için CES 2023'te, yeni yü ...

Yılın son LG Brandshop'u Gaziantep'te açıldı!
  • 22.12.2022 16:32

Yılın son LG Brandshop'u Gaziantep'te açıldı!

2019 yılından bu yana hız kesmeden mağaza açan LG, 2023 yılında da kendi mağazal ...

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak
  • 15.12.2022 15:29

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak

LG Electronics (LG), yeni LG InstaView Fransız kapılı buzdolabını CES 2023'te ta ...