maritbet girişmaritbet
LG CeilingFan ile evlerde doğal serinlik zamanı!

LG CeilingFan ile evlerde doğal serinlik zamanı!

LG CeilingFan, verdiği doğal ve yumuşak serinlikle yaz sıcaklarına ferah bir mola vermek isteyenlerin tercihi oluyor.

Klima ile birlikte kullanıldığında serin havanın çok daha geniş bir alana yayılmasını sağlayan LG CeilingFan'ın ThinQ ile uzaktan kontrol edilebilmesi kullanıcılara daha fazla rahatlık sağlıyor. 

LG Electronics (LG), sıcak havalar nedeniyle nefes alamaz hale gelinen bugünlerde, LG CeilingFan ile tüketicilere doğal ve serin bir hava sunuyor. Özel dizayna sahip kanatları sayesinde daha geniş bir alanda, daha yumuşak ve serin hava akımı sağlayan LG Ceiling Fan, tek başına doğal serinlik sağlamak için kullanıldığı gibi, klima ile birlikte, klimanın sağladığı ekstra serin havayı daha geniş alana yaymak için de kullanılabiliyor. LG CeilingFan'ın eşsiz tasarımı, oda içerisindeki kör noktaları ortadan kaldırarak, tüm alana eşit, serin bir hava iletiyor.

Tüketicilere adeta serin bir ormandan gelen ferah havayı sunan LG CeilingFan, güçlü motoru ve eşsiz tasarıma sahip kanatlarıyla üstün hava akışı sağlıyor, kullanıldığı alandaki hava kalitesini artırıyor. Tüketicilerin konforunu artıran LG CeilingFan, özellikle sıcaklar nedeniyle uykusuz kalınan gecelere de çare oluyor. LG CeilingFan'ın başka hiçbir vantilatörde bulunmayan uyku modu, tüketicilere ter ve nemle boğuşmak zorunda kalmadan rahat ve huzurlu bir uyku sağlıyor. 

Son derece sessiz çalışan, bükülmeye ve paslanmaya karşı dayanıklılığı ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlayan, kullanıcıların ThinQ uygulaması ile diledikleri yerden, diledikleri zaman kontrol edilebildiği LG CeilingFan şık tasarımıyla da her ortama uyum sağlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG CeilingFan ile evlerde doğal serinlik zamanı!
  • 23.07.2021 10:01

LG CeilingFan ile evlerde doğal serinlik zamanı!

LG CeilingFan, verdiği doğal ve yumuşak serinlikle yaz sıcaklarına ferah bir mol ...