maritbet girişmaritbet
Legendera klimalar evlere şıklık katıyor

Legendera klimalar evlere şıklık katıyor

Mitsubishi Electric, 3D sensör sistemine sahip Legendera klimasıyla yeni yılda da minimum enerjiyle maksimum tasarruf ve konfor sağlayacak.

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, yeni yılda yüksek enerji tasarruflu son teknoloji bir klima sahibi olurken aynı zamanda evinin dekorasyonuna yeni bir soluk getirmek isteyenlere yapay zekâ destekli Legendera serisini sunuyor. Mitsubishi Electric'in Legendera serisi klimaları; mekân analizini üçüncü boyuta taşıyan “3D i-See Sensör” isimli yapay zekâ teknolojisi, yüksek enerji verimliliği, gelişmiş filtre sistemi özelliklerinin yanı sıra iddialı tasarımı ve renkleriyle dikkat çekiyor. Kuzguni siyah, inci, duru beyazı ve yakut kırmızısı renk seçenekleri bulunan Legendera klimalar, yapay zekâ algoritmasıyla kişilerin mekân içinde en çok zaman geçirdikleri yerleri algılıyor, bu sayede az kullanılan alanları daha az serinleterek ya da ısıtarak maksimum konfor ve minimum enerji tüketimi sağlıyor.

İleri teknolojiye sahip iklimlendirme çözümleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric, evlerde daha fazla zaman geçirilecek yeni yılda hem ısıtma ve soğutma giderlerinde tasarruf sağlamak isteyenlere hem de modern tasarım tutkunlarına Legendera klima serisini sunuyor. Legendera serisi klimalar; yüksek enerji verimliliği, gelişmiş filtre sistemi, iddialı tasarımı ve renkleriyle dikkat çekiyor. Sahip olduğu yapay zekâ algoritması ve “3D i-See Sensör” isimli mekân tarama teknolojisi ile ortamdaki kişilerin vücut sıcaklığını algılayan Legendera klimalar, sensör yardımıyla fan hızını ve hava yönlendirme şeklini otomatik olarak belirleyebildiği gibi gereğinden fazla soğutma ve ısıtma yapmadığı için maksimum enerji verimliliği ve konfor sağlıyor.

Şık tasarım ve sıra dışı renkleriyle dekorasyona yeni bir soluk getiriyor

Legendera serisi klimalar, kullanılan özel boyama ve kaplama teknolojisiyle parlak ve elegant bir görünümle evlerde dikkati üzerine çekiyor. 2016 yılında Good Design Ödülü'nü kazanan tasarımlar arasında yapılan en iyinin sınıflandırmasında da ayrışarak “En İyi 100 Tasarım Ödülü”ne lâyık görülen seri; yakut kırmızısı, kuzguni siyah, inci ve duru beyazı gibi dört farklı renk seçeneği ve renk katmanlarındaki derinlikle modern tasarımların bir parçası olarak dekorasyona uyum sağlıyor. İç ünite renkleriyle aynı renkte olan kumandalar da tasarımda bir bütünlük oluşturuyor.

 

Kullanıcıyı ve mekânı tanıyan yapay zekâ destekli klimalar 

Türkiye'de ilk defa yapay zekâ desteği sayesinde dinamik takip ve fonksiyonellik sunmayı başaran Legendera klimalar, yapay zekâ tarafından değerlendirilen veriler ışığında iklimlendirilen havanın öncelikle ve yoğun olarak mekân içinde kişilerin daha fazla zaman geçirdiği alanlara yönlendirilmesini sağlıyor. Bu sayede kişisel konfor ve yüksek enerji tasarrufu otomatikleşerek memnuniyet garanti ediliyor; arzu edilen konfora da daha hızlı ulaşılıyor. Legendera klimaların 3 boyutlu sensör sistemleri, ortamda kullanıcı olmadığında enerji tasarrufu için ayar sıcaklığını 1 ya da 2 derece yukarı ya da aşağı ayarlayabildiği gibi kişilerin mekân içinde yoğun olarak zaman geçirdiği yerleri tespit ederek bu doğrultuda çalışabiliyor. Sistem öncelikle kullanıcıların yaşam alanında bulundukları bölgeleri belirli bir zaman diliminde izleyerek kişisel kullanım alışkanlıklarını tespit ediyor. 

 

Kişiselleştirilmiş iklimlendirme 

Mekân içinde doğru alana doğru yönlendirmeyi yapabilmek için tam fonksiyonel bir hava üfleme yapısına sahip olan Legendera klimalar, altı farklı motorla kontrol edilen ve birbirinden bağımsız hareket edebilen altı farklı kanat sistemi sayesinde yüksek konfor sunuyor. Kişiselleştirilmiş iklimlendirmenin temeli olan bu özellik, kullanıcıların her seferinde kumandaya müdahale etmeden, kullanım alışkanlıklarına göre otomatik olarak konfora ulaşmalarına imkân tanıyor. Her kullanıcının ve mekânın farklılaşan beklentilerini otomatik olarak karşılayan sistem, gereksiz kullanımdan kaynaklanan enerji tüketimini önlemeye de yardımcı oluyor.

 

2 kat yüksek verimlilikle çevreye dost yaklaşım 

Mitsubishi Electric teknolojisiyle üretilen ve verimliliği büyük ölçüde arttırılan Poki-Poki Motor ile ezber bozan bir performans sergileyen Legendera serisi klimalar, soğutmada 10,5'e ulaşan verim değeri ile sıradan A sınıfı cihazlardan iki kat daha yüksek verimliliğe sahip öncü bir ürün. Yapay zekâ teknolojileriyle desteklenmiş ve sistem ömrünü tamamlayana kadar çevreye dost bir yaklaşım sergileyen Legendera klima serisi, ısıtma verimi en yüksek sınıf olan A+++ sınıfına sahip olma özelliğiyle fark oluşturuyor. Legendera serisi, Plasma Quad Plus filtresinin sadece 2 Watt elektrik tüketimiyle kullanıcıların cebini koruyor. 

 

Çift Katmanlı Kaplama özelliğiyle uzun ömürlü kullanım

Mitsubishi Electric, Legendera serisi klimalarının iç ünitelerinde uygulanan Çift Katmanlı Kaplama (Dual Barrier Coating) özelliğiyle sektörde öne çıkıyor. İç ünitede fan, ısı değiştirici ve hava yolu üzerine uygulanan bu çift katmanlı yapı, yağ ve su bazlı kirleticilerin birikmesini zorlaştırıyor ve kirleticilerin filtre üzerinde birikmesine imkân tanıyor. Bu sayede kullanıcılar, filtrelerini temizlediklerinde bireysel olarak daha kolay ve etkin cihaz temizliği gerçekleştirebiliyor. Kompleks sistemlere göre çok daha basit olan bireysel çözüm bakımlarını bir kademe daha ileriye götürerek kullanıcılarının temizlik hassasiyetlerine destek veren Mitsubishi Electric, detaylı profesyonel temizlik gerektiğinde ise işlemin daha kısa sürede ve daha kolay tamamlanabilmesine imkân tanıyor. Böylece cihazın uzun süreli kullanımı mümkün oluyor. Seride bulunan Plasma Quad Plus filtre de saç telinin yaklaşık yirmide biri büyüklüğe denk gelen 2,5 mikrometreden daha küçük boyutlardaki kirleticileri filtreleyerek iç hava kalitesine katkıda bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Keşfetteam ile klima keşfinde akıllı dönem!
  • 02.07.2022 14:26

Keşfetteam ile klima keşfinde akıllı dönem!

Teknoloji, dizayn ve üretimde mükemmelliğin izinde iklimlendirme teknolojileri g ...

Mitsubishi Electric'ten ticari alanlarda akıllı klima çözümleri!
  • 16.04.2022 15:45

Mitsubishi Electric'ten ticari alanlarda akıllı klima çözümleri!

Mitsubishi Electric, ticari alanlara özel olarak tasarladığı yeni Mr. Slim seris ...

Kentsel su sistemleri yönetim yapay zekâ ile daha verimli!
  • 11.03.2022 12:54

Kentsel su sistemleri yönetim yapay zekâ ile daha verimli!

Yapay zekâ, çok yüksek verilerin işlenmesinde ve otomasyon sistemlerinde gösterd ...

Mitsubishi Electric ile temiz hava içeri, kirli hava dışarı!
  • 19.02.2022 16:27

Mitsubishi Electric ile temiz hava içeri, kirli hava dışarı!

Modern toplumlarda bireyler, zamanlarının büyük çoğunluğunu kapalı ortamlarda ge ...

Mitsubishi Electric, bir kez daha İklim "A Listesinde"
  • 01.02.2022 11:59

Mitsubishi Electric, bir kez daha İklim "A Listesinde"

Mitsubishi Electric, bir kez daha CDP Çevre Kuruluşu'nun İklim "A Listesinde" şi ...

Mitsubishi Electric'ten klima kampanyası
  • 10.12.2021 16:06

Mitsubishi Electric'ten klima kampanyası

Mitsubishi Electric, havaların soğumasıyla birlikte 31 Aralık'a kadar sürecek kl ...