maritbet girişmaritbet
Koçtaş'tan nem cihazlarında büyük indirim!

Koçtaş'tan nem cihazlarında büyük indirim!

Koçtaş, nem alıcı ve nem artırıcı ürünlere özel Kasım ayı indirimi başlattığını açıkladı.

Yaşam alanlarındaki nem oranının dengeli bir seviyede kalmasını sağlayan nem alıcılar ve nem arttırıcı cihazlara kasım ayına özel fiyatlarla Koçtaş mağazalarından ve Türkiye'nin her yerinden koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasından kolayca ulaşılabiliyor.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste toplayan Koçtaş, nem alıcıları ve nem arttırıcı cihazları kasım ayına özel fiyatlarla satışa sunuyor.

Havaların soğumaya başladığı bu günlerde klima ve kombi gibi ürünlerin kullanımıyla kapalı alanlarda azalan nem oranını, nem arttırıcı cihazlarla sağlıklı bir seviyeye çekmek mümkün. Sessiz çalışma özelliğine sahip bu cihazlar, başta bebek odaları olmak üzere yaşam alanlarında ihtiyaç duyulan nem etkisini sağlayabiliyor. Nem arttırıcı cihazlar aynı zamanda kuru havanın neden olabileceği tüm problemlerin de önüne geçiyor.

Havalandırmanın yetersiz olduğu yerlerde, havada asılı kalan nemi dengeli bir seviyeye çeken nem emiciler ise nemi plastik kabında hapsederek oda içerisinde küf, rutubet ve mantar oluşturmasını engelliyor.

Nem oranı dengesinin yanı sıra Koçtaş uzmanları kış aylarında kapalı alanların havalandırılmasını, klimalı ortamlar için ise klima bakımının sık sık yapılmasını tavsiye ediyor. Doğal temizlik ürünleri kullanmak ve evin havasını temizlemeye yardımcı olacak aloe vera, paşa kılıcı, devetabanı, kasımpatı, duvar sarmaşığı, kurdele çiçeği gibi bitkiler de kış aylarında yaşam alanlarında sağlıklı bir hava solunmasına yardımcı oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş'tan nem cihazlarında büyük indirim!
  • 11.11.2020 17:09

Koçtaş'tan nem cihazlarında büyük indirim!

Koçtaş, nem alıcı ve nem artırıcı ürünlere özel Kasım ayı indirimi başlattığını ...

Tarihi cami nem makinesiyle korunacak
  • 09.12.2014 09:22

Tarihi cami nem makinesiyle korunacak

Sivas Divriği Ulu Cami, nem sorunu ile karşı karşıya kalınca Vakıflar Genel Müdü ...