maritbet girişmaritbet
Kärcher VC 4s Kablosuz Plus'tan kıskandıracak temizlik

Kärcher VC 4s Kablosuz Plus'tan kıskandıracak temizlik

Kärcher VC 4s Kablosuz Plus 2'si 1 arada olağanüstü vakum gücüne sahip özel başlığı, hafif ve kablosuz oluşuyla “yok böyle bir temizlik” dedirtiyor.

Ekstra vakum fonksiyonlu özel başlığı sayesinde olağanüstü emiş gücüne sahip Kärcher VC 4s Kablosuz Plus 2'si 1 arada, mükemmel temizleme performansı ile vazgeçilmeziniz olacak. Fırçasız yüksek hızlı motoru ve büyük, yüksek performans sunan özel zemin başlığı ile temizlikte fark oluşturan VC 4s Plus kablosuz elektrik süpürgesi, HEPA 12 filtreli siklonlu temizleme sistemi ile sabit emiş gücü sağlarken, Eko modunda da 60 dakika boyunca kesintisiz çalışıyor.

Tüm evi kablolara takılmadan ve elektrikli süpürgeyi yeniden şarj etmek zorunda kalmadan tek seferde süpürmek, Kärcher'ın bataryalı dikey tip elektrikli süpürgesi VC 4s Plus ile artık mümkün. Ekstra vakum fonksiyonlu özel başlığı sayesinde olağanüstü emiş gücüne sahip Kärcher VC 4s Kablosuz Plus 2'si 1 arada, mükemmel temizleme performansı ile vazgeçilmeziniz olacak. Fırçasız yüksek hızlı motor ve  yüksek performans sunan özel zemin başlığı temizlikte fark oluşturan VC 4s Plus kablosuz elektrik süpürgesi, HEPA 12 filtreli siklonlu temizleme sistemi ile sabit emiş gücü sağlarken, Eko modunda da 60 dakika boyunca kesintisiz çalışıyor.

Olağanüstü vakum gücü sağlayan özel başlıklar

Her tür zemin ve mobilya ile arabalarınıza yönelik temizlik ihtiyaçlarınıza kapsamlı, standart ve özel aksesuarları ile mükemmel çözümler sunan Kärcher VC 4s Kablosuz Plus yüksek manevra kabiliyeti ile zahmetsiz ve güvenli temizlik konforu sunuyor. Olağanüstü emiş gücü sağlayan özel başlığı sayesinde evcil hayvan dostları için de eşsiz bir elektrik süpürgesi olan cihaz, maksimum 79 db (A) ses seviyesi ile evleri sessiz sedasız temizlerken tüylü dostlarınızı da ürkütmüyor.

Sadece 1.3 kg ağırlığındaki yüksek manevra kabiliyetine sahip Kärcher VC 4s Plus, metrekaresi büyük dairelerin bile temizliğini, yeniden şarj edilmeye gerek kalmadan tek seferde yapıyor. VC 4s Kablosuz'u boşaltmak ve depolama istasyonunda cihazı şarj etmek de son derece kolay. Hem el tipi hem de elektrikli süpürge şeklinde kullanımı mümkün olan VC 4s Plus, çift saplı tasarımı ile size mümkün olan en iyi ergonomiyi sunuyor. Zahmetsiz temizlik için ince tasarım ve ideal ağırlık dağılımının yanı sıra 180 ° menteşeli zemin başlığı sayesinde mobilyaların etrafında kolay manevra yapmanın keyfini yaşayacaksınız.

Sert zeminlerden halılara kadar tüm zeminlerin kapsamlı temizliğinin yanı sıra fayans, parke ve döşemeli mobilyalar için de maksimum düzeyde temizlik sağlamak için en uygun seçenek olan VC 4s Plus'ı bağımsız şarj istasyonu sayesinde, aksesuarlarıyla birlikte evinizde ayırabileceğiniz küçücük bir alanda saklayabileceksiniz.

Yorum Yaz