maritbet girişmaritbet
Kärcher FC 7 Kablosuz ile tek adımda temizlik!

Kärcher FC 7 Kablosuz ile tek adımda temizlik!

Kärcher’in yeni zemin temizleme makinesi FC 7 Kablosuz, geleneksel temizlik yöntemlerini rafa kaldırıyor.

Kärcher, yeni zemin temizleme makinesi FC 7 Kablosuz ile geleneksel temizlik yöntemlerini rafa kaldırıyor. Elektrikli süpürgeleri bile tahtından etmeye aday FC7, zemini silmeden önce süpürmeye gerek bırakmadan, her türlü ıslak ve kuru kiri tek adımda temizliyor. 

Temizliğe dair bildiğiniz her şeyi unutun, mucize silindirlerle yeni nesil eşsiz bir temizlik deneyimine hazır olun! Kärcher, yeni zemin temizleme makinesi FC 7 Kablosuz ile geleneksel temizlik yöntemlerini rafa kaldırıyor. Elektrikli süpürgeleri bile tahtından etmeye aday FC7, zemini silmeden önce süpürmeye ve vakumlamaya gerek bırakmadan, her türlü ıslak ve kuru kiri tek adımda temizliyor. Şarj edilebilir batarya ile çalışan cihaz size yalnızca zamandan tasarruf sağlamakla kalmıyor aynı zamanda çok daha iyi sonuç elde etmenizi sağlıyor. 

Mucize silindirler

Sadece su ve tercih edilen temizlik deterjanlarıyla çalışan FC 7 Kablosuz, sürekli ıslanan dört adet dönen silindiri ile her türlü leke, kir ve partikülü temizliyor. Silindirler, zemindeki kirleri güvenilir bir şekilde alarak ileri - geri hareketlerle siliyor. Kärcher FC 7'nin temizlikte yeni bir çağı başlatan silindirleri, ek kılları sayesinde inatçı kirleri, çatlakları ve derzleri de güvenilir bir şekilde temizliyor. Üstelik çamaşır makinesinde 60 °C'de yıkanabiliyor.

FC 7 iki depolu sistemi sayesinde kirli suyu ayrı bir kapta tutarak zemine yayılmasını engelliyor. Ayrıca yere dökülen yiyecek parçaları ve saç gibi daha büyük partiküller, FC 7 Kablosuz için hiç dert değil, önceden vakumlama gerektirmeden kolayca temizliyor.

135 m²'ye kadar alanı tek seferde temizliyor

Temiz su tankı boşaldığında ekran görüntüsü ve sesle uyaran Kärcher FC 7, kirli su deposu dolduğunda ise otomatik olarak kapanıyor. Ters yönde dönebilen silindirleri sayesinde ister laminant, ister fayans veya PVC, tüm zeminler üzerinde kolaylıkla hareket edebilme kabiliyetine sahip olan cihaz 45 dakika çalışma kapasitesine sahip. 135 m²'ye kadar alanı temizleyebilen FC 7, boost işlevi sayesinde inatçı kirleri zeminden söküp atabiliyor. Mükemmel tasarımı sayesinde alçak mobilyaların altını da kolayca temizlemenizi mümkün kılan FC 7 Kablosuz, LED lambaları ile karanlık köşelerde ve gün ışığı olmayan odalarda da kirin kolayca görülebilmesini sağlıyor. Kendi kendini temizleme modu sayesinde de silindirlerindeki kiri otomatik olarak durulayan cihaz, park istasyonunda aksesuarlarıyla birlikte saklanıp kurutulabiliyor. Kärcher FC 7 ile profesyonel temizlik artık evlerinizde olacak.

Ürün fiyat bilgisi: 4,999 TL

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kärcher FC 7 kablosuz süpürge, Red Dot Ödülü aldı
  • 26.04.2021 17:23

Kärcher FC 7 kablosuz süpürge, Red Dot Ödülü aldı

Mucize silindirleri ile elektrikli süpürgeleri tahtından etmeye aday Kärcher FC ...

Kärcher FC 7 Kablosuz ile tek adımda temizlik!
  • 25.02.2021 09:39

Kärcher FC 7 Kablosuz ile tek adımda temizlik!

Kärcher’in yeni zemin temizleme makinesi FC 7 Kablosuz, geleneksel temizlik yönt ...