maritbet girişmaritbet
Kalekim'den montaj ve sızdırmazlık serilerine yeni ürün!

Kalekim'den montaj ve sızdırmazlık serilerine yeni ürün!

Uygulamada sağladığı kolaylıklarla profesyonellere en iyi çözümleri sunan Kalekim, montaj ve sızdırmazlık grubunu dört yeni ürünle güçlendirdi.

Ürün performansı ve uygulamada sağladığı kolaylıklarla profesyonellere en iyi çözümleri sunan Kalekim, montaj ve sızdırmazlık grubunu dört yeni ürünle güçlendirdi.

Kalekim'in köklü Ar-Ge tecrübesi ve teknik çözüm konseptiyle geliştirdiği yeni ürün ailesi; Technobond MS, Kalepolymas MS, Kalesilikon NS ve Kalesilikon Plus'tan oluşuyor. Ürünler özel olarak geliştirilen formülleri sayesinde birçok farklı yüzeye uygulanabilme, boyanabilirlik ve farklı renk alternatifleriyle uygulayıcılara çözüm sunarken, çevre dostu özellikleriyle de son kullanıcılara sağlıklı mekanlar yaratıyor.

Yüzde 100 performanslı ürünler: Kalesilikon NS ve Kalesilikon Plus

Dış cephe uygulamaları için geliştrilen Kalesilikon NS ve duş kabini, duş teknesi sızdırmazlığı için özel olarak geliştirilen Kalesilikon Plus ürünleri, solvent içermeyen yüzde 100 silikon yapılarıyla mükemmel performans sağlıyor.

Nötral yapıda, yüzde 100 silikon olan Kalesilikon NS, giydirme cephelerin genleşme derzlerinde, bağlantı ve genleşme derzlerinde, mermer, granit ve diğer doğal taşlar ile hassas metallerde, dolgu ve sızdırmazlık uygulamalarında, pencere, kapı ve doğrama kenarlarında kullanılıyor.

Yüksek ve düşük sıcaklıklarda özelliklerini kaybetmeyen UV ışınlarına karşı dayanıklı ürün; yağmur, kar, rüzgâr, direkt güneş ışığı gibi her türlü hava koşuluna son derece dayanıklıdır.

Kalesilikon Plus ise, duş kabini, duş teknesi sızdırmazlığı için özel olarak geliştirilen, solvent içermeyen, yüzeylere mükemmel yapışma sağlayan, kararmaya karşı dayanıklı yüzde 100 silikondur.

Lavabo, küvet, klozet, duş kabini, duş teknesi, tezgâh birleşim yerlerinde, suya maruz kalan seramiklerin birleşim yerlerinin doldurulmasında ve sızdırmazlığında, duş kabini imalatı ve montaj sırasında duş kabini, küvet ve fayanslar arasındaki boşlukların doldurulması ve sızdırmazlığının sağlanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Deterjan, temizlik malzemesi ve kimyasallara karşı dayanıklılık gösteren, banyo gibi ıslak hacimli mekanlarda hijyen sağlayan Kalesilikon Plus, kararma yapmayan temiz ve parlak bir görünüme sahiptir. Hızlı kurumasının yanı sıra mükemmel yapışan bu ürün, uzun ömürlü ve UV ışınlarına dayanıklıdır.

1404 Technobond MS'den yüksek yapışma gücü

Çok amaçlı kullanılabilen ve her tür yüzeye yüksek yapışma gücüne sahip Technobond MS, ilk tutunmadaki hızı ve ağır yapı malzemelerinin sabitlenme ihtiyacı olmadan yapıştırılmasındaki performansıyla öne çıkıyor. Üzeri boyanabilen ürün; seramik, ahşap, alçı panel, metal gibi çok çeşitli yapı malzemelerinin düşey ve yatay pozisyonda yapıştırılmasında güçlü bir bir etki yaratıyor.

Mukavamet gerektiren cephe ve tavan kaplama elemanlarının sabitlenmesinde de tercih edilen Technobond MS ayrıca; ses, ısı yalıtım panellerinin montajında ve sabitlenmesinde, ıslak hacimlerdeki hızlı montaj işlerinde ve kapı eşiklerinden, süpürgeliklerin sabitlenmesine kadar bir çok alanda kullanılıyor.

8022 KalePolymas MS

İç ve dış mekanlarda uygulanabilen, yüksek yapışma ve hareket kabiliyetine sahip KalePolymas MS, birleşim noktalarındaki derz hareketini karşılar ve sızdırmazlık özelliğini korur. Astarsız birçok yüzeye mükemmel yapışan ürün, hacim kaybına uğramayarak, çekme ve büzüşme yapmaz.

Düşey ve yatay uygulamalarda; metal, alüminyum, ahşap, cam, paslanmaz, galvanizli veya siyah çeliklerin, mermer, doğaltaş, granit gibi farklı yapı elemanlarının birleşim noktalarında kullanılan KalePolymas MS, inşaat sektöründe bağlantı ve genleşme derzlerinin sızdırmazlığında, çatı ve terasların parapet köşe birleşimlerinde, prefabrik elemanların birleşim detaylarında, çok katlı binaların hareket derzlerinin sızdırmazlığında, kapı ve pencere kasalarının yalıtımında kullanılır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sakarya'da 9 metrekarelik katlanabilir "modüler afet evi" üretiliyor
  • 19.09.2023 11:16

Sakarya'da 9 metrekarelik katlanabilir "modüler afet evi" üretiliyor

Sakarya'da afetlerde geçici barınma ihtiyacının karşılanmasına yönelik kolay kur ...

Türkiye'nin en hızlı akan nehirlerinden Karasu'da su seviyesi düştü
  • 11.01.2023 15:44

Türkiye'nin en hızlı akan nehirlerinden Karasu'da su seviyesi düştü

Türkiye'nin en hızlı akan nehirlerinden Erzincan'daki Karasu'nun su seviyesi, ya ...

Kalekim’den cephe kaplama sisteminde yeni ürün ve hizmet!
  • 13.10.2022 16:43

Kalekim’den cephe kaplama sisteminde yeni ürün ve hizmet!

Kalekim, dinamik ürünler oluşturmak, yeni fikirler ortaya çıkarmak veya var olan ...

Kalekim, 2022 yılında istikrarlı büyümesini sürdürüyor
  • 07.06.2022 16:22

Kalekim, 2022 yılında istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, yurt içi ve yurt dışı ...

Kalekim'in ilk çeyrek karı %194’lük artışla, 70,8 milyon TL’ye ulaştı
  • 22.04.2022 16:03

Kalekim'in ilk çeyrek karı %194’lük artışla, 70,8 milyon TL’ye ulaştı

Türkiye Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, 2021 yılında ulaştığı ...

Kalekim, 2021'de 213,2 milyon lira net kar elde etti
  • 02.03.2022 15:54

Kalekim, 2021'de 213,2 milyon lira net kar elde etti

Türkiye Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, 2021 yılı finansal so ...