maritbet girişmaritbet
Froumann ile kapalı alanlarda güvenle nefes almak artık mümkün!

Froumann ile kapalı alanlarda güvenle nefes almak artık mümkün!

Froumann Profesyonel Hava Temizleme cihazları ile evinizde “güvenli nefes alanı” oluşturabilirsiniz.

Froumann, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Yetkilendirilmiş COVID-19 Tanı Laboratuvarı olan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Moleküler Mikrobiyoloji Laboratuvarı'nda yapılan testlerle SARS CoV-2 Virüsünü  yüzde 99 oranında filtre ettiğini kanıtlayan ilk marka oldu. Mikrobiyolog Prof. Dr. Ahmet Çabuk, “Virüs taşıyan aerosolleri yüzde 99 oranında filtre ettiği saptanan cihazın, havayı nefes hizasından çeken tasarımı da salgının hızlı yayılımının önüne geçecek çok önemli bir adım” dedi. Modern tasarımlarıyla dikkat çektiği kadar, montaj gerektirmeyen ve odalar arası taşınabilme özelliğiyle de konforlu kullanım imkânı sunan Froumann Profesyonel Hava Temizleme cihazları ile bulunduğunuz tüm kapalı alanlarda “güvenli nefes alanı” oluşturarak, ailenizle birlikte kaliteli havayı içinize çekmenin keyfini yaşamak artık mümkün olacak.

Modern tasarımlarıyla dikkat çektiği kadar, montaj gerektirmeyen ve odalar arası taşınabilme özelliğiyle de  konforlu kullanım imkânı sunan Froumann Profesyonel Hava Temizleme cihazları ile evinizde “güvenli nefes alanı” oluşturarak, ailenizle birlikte kaliteli havayı içinize çekmenin keyfini yaşamak artık mümkün. Çünkü Froumann, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Yetkilendirilmiş COVID-19 Tanı Laboratuvarı olan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Moleküler Mikrobiyoloji Laboratuvarı'nda yapılan testlerle SARS CoV-2 Virüsünü  yüzde 99 oranında filtre ettiğini üniversite testiyle kanıtlayan ilk marka oldu. Havayı nefes hizasından çekerek filtre edebilme özelliğiyle de “dünyada ilk” olan Froumann'ın bulunduğu her yerde, kaliteli havayı artık güvenle solumak mümkün. Bu özelliği ile Froumann ev, ofis ve kamuya açık alanlar için de umut oldu. 

Birçok hava temizleme ürününün yere çok yakın seviyeden hava çekişi yaptığına dikkat çeken Froumann Kurucusu ve CEO'su Burak Yakupoğlu “Kamuya açık alanlar başta olmak üzere hastaneler, eğitim kurumları, ofisler, evler ve  tüm yaşam alanlarındaki hava temizliği toplum sağlığı açısından büyük önem arzediyor. Geliştirdiğimiz ürünlerle SARS CoV-2 Virüsünü  yüzde 99 oranında filtre ettiğini üniversite testiyle ilk kanıtlayan firma olarak bu anlamda dünyada bir ilke imza atmaktan gurur duyuyoruz. SARS CoV-2 virüsü taşıyan ve yayan bireylerin, konuşmaları esnasında ortama saçtıkları damlacıkların solunması ile bulaşan COVID-19 için yapılan çalışmalar, nefes hizasından bir filtrasyonu zorunlu kılmaktaydı. Bu alanda da ilk olmak bizi yeni Ar-Ge çalışmaları için yüreklendirdi” dedi.

 
Prof. Dr. Çabuk: Virüs taşıyan aerosolleri yüzde 99 oranında filtre ediyor

100 metrekareden 300 metrekareye kadar, farklı büyüklüklerdeki mekanlar için geliştirilmiş olan Froumann Profesyonel Hava Temizleme Cihazları'na yapılan testlerle ilgili konuşan Mikrobiyolog Prof. Dr. Ahmet Çabuk ise şu bilgileri verdi: “Cihazın orta kademede (3. kademe) çalışıyorken çok yüksek yoğunluklu virüs taşıyan aerosolleri yüzde 99 oranında filtre edebildiği saptanmıştır. Ayrıca, cihazın havayı nefes hizasından çeken tasarımı da salgının hızlı yayılımının önüne geçecek çok önemli bir adım. Yapılan testlerle, SARS Cov-2 virüsü dahil 0,3 mikrona kadar havadaki tüm partiküllerin filtre edilip, ortamdaki havanın temizlendiği kanıtlandı. Ürünün sahip olduğu; üç aşamalı filtre sistemi, sızdırmazlık ile ilgili kullanılan tasarım, Eurovent sertifikalı HEPA H14 filtre teknolojisi ve doğru hava akım hızı, “güvenli nefes alanı” oluşturan kritik unsurların başında geliyor. ‘'


Estetik ve taşınabilir cihazlar

Froumann Profesyonel Hava Temizleme Cihazları, iç mekan hava kalitesini artırmak için ortam havasındaki virüs, bakteri, alerjenler, kirletici partikülleri filtreleyip, temizlenmiş havayı odaya geri veriyor. Montaj gerektirmeyen ve herhangi bir havalandırma sistemine bağlı olmadan kullanılabilen bu cihazlar, odalar arası taşınabilme özelliğiyle de çok kullanışlı. N100 SDS, N90 SDS, N100, N90, N80 olmak üzere 5 farklı modeli bulunan Froumann cihazları modern tasarımları sayesinde konumlandırıldığı her yere estetik bir görünüm de kazandırıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Froumann ile okulları koronadan korumak mümkün!
  • 19.03.2021 16:57

Froumann ile okulları koronadan korumak mümkün!

Froumann Profesyonel Hava Temizleme cihazları, okullarda virüslerden korunmak iç ...

Froumann ile tüm kapalı ortamlarda virüsü temizlemek mümkün!
  • 11.02.2021 11:11

Froumann ile tüm kapalı ortamlarda virüsü temizlemek mümkün!

Froumann, virüslere karşı 5 farklı modeldeki cihazıyla kapalı ortamlarda güvenli ...

Froumann ile kapalı alanlarda güvenle nefes almak artık mümkün!
  • 14.12.2020 12:08

Froumann ile kapalı alanlarda güvenle nefes almak artık mümkün!

Froumann Profesyonel Hava Temizleme cihazları ile evinizde “güvenli nefes alanı” ...