maritbet girişmaritbet
Evlerin yeni yıldızı Life by Fakir ürünleri olacak!

Evlerin yeni yıldızı Life by Fakir ürünleri olacak!

Life By Fakir serisi, bitkisel bazlı aktif madde içeren formülleriyle yüksek performanslı temizlik imkanı sunuyor.

Doğa, insan dostu hijyen ürünleri ailesi Life By Fakir, bitkisel ve vegan içeriğiyle doğayı korurken çocukların geleceğine de katkı sağlıyor.

Doğal ve bitkisel içerikli temizlik ürünleri kullanmak bebeklerin, çocukların sağlığı açısından ve daha yeşil bir dünya için büyük önem taşıyor. Bunun için de kullanılan deterjanların içerdiği kimyasallara karşı bilinçli olmak gerekiyor. Anneler, Life By Fakir serisinde yer alan bitkisel formüllü vegan ürünlerle hem çevreyi koruyor hem de çocuklarının geleceğini garanti altına alıyor.

Doğada geri dönüşümü kolay olan, tamamen ekolojik ve vegan ürünlerden oluşan Life By Fakir serisi, bitkisel bazlı aktif madde içeren formülleriyle yüksek performanslı temizlik imkanı sunuyor. Serinin hiçbir ürünü insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor. Life By Fakir ürün serisinde; sıvı-toz çamaşır deterjanları, konsantre yumuşatıcılar ve ekolojik bulaşık makinesi tableti bulunuyor.

Anne Sevgisinin Yumuşaklığı 

Life By Fakir'in Baby serisinde yer alan %100 bitkisel yağlardan üretilmiş doğal granül sabun, bitkisel formüllü konsantre yumuşatıcı ve sıvı çamaşır deterjanı bebekler ile hassas ciltli yetişkinlerin çamaşırları için özel olarak geliştirildi. İlk günden itibaren bebek kıyafetlerinde güvenle kullanılabilen ürünler, zorlu leke ve kirleri kolaylıkla temizlerken giysilerin anne dokunuşu gibi yumuşacık olmasını sağlıyor. Ayrıca özel formülü sayesinde kolayca durulanıp çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evlerin yeni yıldızı Life by Fakir ürünleri olacak!
  • 04.05.2021 09:51

Evlerin yeni yıldızı Life by Fakir ürünleri olacak!

Life By Fakir serisi, bitkisel bazlı aktif madde içeren formülleriyle yüksek per ...

Evlerde temizliğin yeni gözdesi Life by Fakir ürünleri!
  • 16.03.2021 15:21

Evlerde temizliğin yeni gözdesi Life by Fakir ürünleri!

Life by Fakir, bitkisel bazlı ürünleriyle yüksek hijyen sağlarken, sağlığı ve çe ...