maritbet girişmaritbet
Bambi’den Comfort Balance teknolojisine sahip 3 farklı yatak!

Bambi’den Comfort Balance teknolojisine sahip 3 farklı yatak!

Bambi Yatak, farklı vücut yapılarına sahip bireylerin uyku esnasında yaşadıkları sorunlarına çözüm olmak için Comfort Balance teknolojisini geliştirdi

Multisleep, Selfaction ve Comfizone yataklarını bu teknoloji ile tasarlayan Bambi, bireylerin yatak sertliğini bölgesel olarak kendi istediklerine göre ayarlayabilmelerine olanak tanıyor.

Türkiye yatak pazarının en önemli temsilcilerinden Bambi Yatak, yeni nesil teknolojiyle geliştirdiği Comfort Balance Teknolojisi ile bireylerin uyku konforunu kendilerinin ayarlamalarına izin veriyor. Comfort Balance Teknolojisi ile tasarlanan Multisleep, Selfaction ve Comfizone yataklar, tasarımında bulunan 54 farklı bağımsız modüler silindir ile yatağı istediğiniz zaman istediğiniz sertlikte ayarlamanıza olanak tanıyor. 

Multisleep ile çiftlerin farklı konfor anlayışları aynı yatakta buluşuyor…

Uzun bir Ar-Ge sürecinin sonunda Bambi Yatak mühendisleri tarafından Comfort Balance teknolojisiyle geliştirilen yatakların her iki farklı tarafında bulunan 27'şer toplamda ise 54 bağımsız modüler silindirler, kullanıcıların yatağı istediği sertlikte ayarlamasını sağlıyor. Yeni nesil ürünü Multi Sleep ile kişisel yatak tercihini tek bir yatakta sunan Bambi Yatak, özellikle farklı vücut yapılarına sahip çiftler için geliştirilen bu teknoloji ile çiftlerin en büyük sorununa çözüm getiriyor. Bu sayede çiftler kendi vücut yapılarına göre istedikleri sertlik ayarını yapabiliyor. 

Dilediğin uyku konforu için Selfaction

Bir yatak hayal edin ki hem vücudunuzun değişen ihtiyaçlarına uyum sağlayabilsin hem de eşinizin ve sizin bedensel hassasiyetlerini ayrı ayrı gözetsin… İşte Bambi mühendisleri, Selfaction Yatak'ı bu amaçlar doğrultusunda tasarladı. Comfort Balance teknolojisiyle tasarlanan Selfaction, yüksek yoğunlukta süngerle omurganıza tam destek sağlıyor.  Bireyin dilediği sertlik derecesini kolayca ayarlayabilmesine olanak tanıyan Selfaction, şıklığı ve kalitesiyle göz doldurmasının yanı sıra konfor ve zarafeti yaşam alanlarına taşıyor. Her mevsime uygun, yumuşak tuşeye sahip kumaş yapısı ile huzurlu bir uyku konforu sunan Bambi Selfaction, boyun, bel ve bacak bölgelerinin yumuşaklığını da farklı sertlik derecelerinde ayarlamasına olanak sağlıyor.

Kuş tüyünde uyuyun… 

Türkiye'de ilk kez Comfort Balance Sistemi'nde bulunan konfor silindirlerinin kullanılmasıyla tasarlanan Comfizone Yatak da bireylerin farklı tercihlerde aynı uyku kalitesine sahip olmasına yardımcı olarak, güne sağlıklı ve dinlenmiş bir bedende başlama keyfini ikiye katlıyor. Ekstra yumuşak, yumuşak, sert ve ekstra sert mod seçenekleriyle kişisel zevkinizi yatak seçiminize yansıtmanızı sağlamanın yanı sıra boynunuzun yumuşak yüzeyde, belinizin ise sert yüzeyde kalmasına ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün için ideal olan Bambi Comfizone, tasarımındaki HyperSoft sünger sayesinde de kuş tüyünce uyuyormuş hissi veriyor.  Yumuşak ve yüksek esnekliğe sahip özel bir sünger olan HyperSoft sayesinde Comfizone, kolayca kullanıcısının beden şeklini almaya yardımcı oluyor. Kapitonede de kullanılan HyperSoft sünger, teninizi yumuşak bir temas ve kadifemsi bir dokunma hissi ile buluşturuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bambi Yatak, ürünleriyle 24 Ocak'ta İstanbul Mobilya Fuarı’nda!
  • 21.01.2023 01:54

Bambi Yatak, ürünleriyle 24 Ocak'ta İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Fuarda, yatak, baza ve başlıklarının yanı sıra ev tekstili ürünlerini içeren gen ...

Bambi Yatak, 682 mağaza sayısına ulaştı!
  • 01.12.2022 12:23

Bambi Yatak, 682 mağaza sayısına ulaştı!

Uzun yıllara dayanan birikimiyle Türkiye yatak sektöründe yeniliklere imza atan ...

Bambi’de değişim kampanyası başladı! 2640 TL’lik hediye çeki!
  • 29.10.2022 16:05

Bambi’de değişim kampanyası başladı! 2640 TL’lik hediye çeki!

Türkiye yatak pazarının öncü markası Bambi Yatak, daha önce büyük ilgi gören değ ...

Bambi Yatak'ta değişim kampanyası başladı!
  • 10.10.2022 10:46

Bambi Yatak'ta değişim kampanyası başladı!

Türkiye yatak pazarının öncü markası Bambi Yatak, daha önce büyük ilgi gören değ ...

Bambi Yatak’tan Uşak’a üçüncü mağaza yatırımı!
  • 12.09.2022 12:13

Bambi Yatak’tan Uşak’a üçüncü mağaza yatırımı!

Uykuyu sanata dönüştüren çözümlerle Türkiye’nin öncü yatak markalarından olan Ba ...

Bambi Yatak'ın yeni mağazası açıldı!
  • 31.08.2022 11:40

Bambi Yatak'ın yeni mağazası açıldı!

Türkiye’nin inovatif yatak üreticilerinden Bambi Yatak, mağazalaşma sürecindeki ...