maritbet girişmaritbet
Arzum Magiclean Force süpürge ile maksimum temizlik!

Arzum Magiclean Force süpürge ile maksimum temizlik!

Arzum Magiclean Force Şarjlı Dikey Süpürge, zorlu yaz temizliğini sorun olmaktan çıkarıp keyfe dönüştürüyor.

Üstün performans ve teknolojiyi bir arada sunan Arzum Magiclean Force Şarjlı Dikey Süpürge, zorlu yaz temizliğini sorun olmaktan çıkarıp keyfe dönüştürüyor.

Yazın sıcak günlerinde temizlik yapmak pek çoğumuz için oldukça zahmetli ve bir o kadar da bunaltıcı hale gelebiliyor. Arzum'un şarjlı dikey süpürgesi Magiclean Force, temizliği sorun olmaktan çıkarıp keyfe dönüştürüyor. Pratik yaz temizliğinin vazgeçilmezi Magiclean Force, üstün teknolojisiyle görünmeyen tozlara bile savaş açıyor. 

Yüksek performanslı BLDC motoruyla maksimum çekiş gücü sağlayan Magiclean Force, şarjlı ve uzun ömürlü bataryası sayesinde kablosuz ve her zaman kullanıma hazır bir temizlik imkânı sunuyor. 30 dakikaya kadar çalışma süresiyle tek seferde tüm evi temizleyebilen Magiclean Force, ultra hafif yapısı sayesinde yüksek kontrol kabiliyeti ve kullanım kolaylığı sağlıyor.  

Maksimum hız seviyesinde bile sadece 75 desibel ses çıkaran Magiclean Force, ailenizi ve sevdiklerinizi rahatsız etmeden temizlik yapma fırsatı sunuyor. İhtiyacınız olan tüm aksesuar seçenekleriyle evinizde ulaşılmadık yer bırakmayan Magiclean Force, motorlu turbo başlığındaki LED ile görünmeyen kirleri bile tek seferde temizlemenize yardımcı oluyor. Yıkanabilir Hepa filtresi ile de tozları hapsediyor, hijyeni en üst seviyeye çıkarıyor. 

Üstün performans ve teknolojiyi bir arada sunan Arzum Magiclean Force ile siz de yaz temizliğinin keyfini çıkarın. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arzum Magiclean Force süpürge ile maksimum temizlik!
  • 11.05.2021 11:32

Arzum Magiclean Force süpürge ile maksimum temizlik!

Arzum Magiclean Force Şarjlı Dikey Süpürge, zorlu yaz temizliğini sorun olmaktan ...