maritbet girişmaritbet
Novikov Grup, Türkiye’de büyümeye devam ediyor

Novikov Grup, Türkiye’de büyümeye devam ediyor

Novikov Grubu geçtiğimiz yıl ilk kez Türkiye’ye getirdiği Novikov Bodrum’un yanı sıra Yalıkavak Marina’da “Novikov Italy” restoranını açıyor.

Novikov Italy, Arkadiy Novikov (Novikov Grubu) ve Anton Pinskiy (Pinskiy & Co) işbirliğinde  bu sezon ilk kez Yalıkavak Marina'da açıldı. 

İtalya, İngiltere ve ABD gibi birçok ülkede restoranlar açan Novikov Grubu yeni projeler üreterek restoranlarında farklı konseptler işlemeye ve misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Miami, Moskova, Londra, İbiza, Sardinya Adası, Doha gibi dünyanın en önemli lokasyonlarında bulunan “Novikov” ilk asya konseptli restoranını, Türkiye'de ilk kez geçtiğimiz yaz Yalıkavak Marina'da açmayı tercih etmişti. Bu sezon da gördüğü büyük ilgi üzerine Novikov Bodrum  ile birlikte Novikov Italy de Yalıkavak Marina'nın  bir başka ucunda Ada Bölgesinin başlangıcında denize yakın ilk restoran olarak  yerini alıyor. 

Bodrum'da Yalıkavak Marina'nın restoran işletmeciliği için en umut verici yerlerden biri olduğunu ileten Novikov Gurubu kurucusu Arkadiy Novikov; “Geçtiğimiz yıl asya konseptli restoranımız Novikov Bodrum'u Yalıkavak Marina'da açmamız büyük bir başarıydı ve bizi de çok mutlu etti. 2021 yazında, portföyümüzü genişletmeye ve iki işletmemizi daha Yalıkavak Marina'da açmaya karar verdik. Dünyanın her yerinden turistlerin geldiği Yalıkavak Marina'da  bu konseptlerimizin çok popüler olacağını düşünüyorum” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz