maritbet girişmaritbet
MasterChef Güzide yeni villasının kapılarını takipçilerine açtı

MasterChef Güzide yeni villasının kapılarını takipçilerine açtı

'MasterChef Türkiye' ile tanınan Güzide Mertcan YouTube kanalında yeni ultra lüks villasını tanıttı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye' ile tanınan Güzide Mertcan, 7 milyon TL değerindeki eviyle günlerce konuşulmuştu. Ardından lüks villayı satan ve Başakşehir'de bir apartman dairesine taşınan Güzide, YouTube kanalında yeni ultra lüks villasını tanıttı.

Yeni evini gezdirdi
Sık sık video yayınlanan Güzide, Büyükçekmece Alkent mahallesinde yeni aldığı ve taşınmak için hazırlık yaptığı ultra lüks villasının kapılarını, Youtube kanalı üzerinden takipçilerine açtı.

Evin girişine büyük bir zeytin ağacı geleceğini söyleyen Güzide, bunu daha önceki evlerinde olduğunu da söyledi. Öte yandan girişin yan tarafında eşi için bir ofis yaptırdıklarını söyleyen Mertcan, eşinin kendisinden izinsiz burada çalışamayacağını esprili bir şekilde dile getirdi.

Açık ve koyu renkler hakim 
Ardından evin içine geçen Güzide, oturma odasında açık renk duvar ve koltuklar tercih ettiğini söyledi. Burdan da mutfağa yöneldi.

Gösterişli bir mutfağa sahip olan Güzide, tavan ışıklarından; elektrikli aletlerini koyacağı rafa kadar tüm detayları düşündüğünü anlattı. Ortada bir ada tezgah tercih eden Mertcan, evde çok sık vakit geçirdiği yerlerde koyu renk tercih ettiğini söyledi. Bu nedenle mutfakta antrasit dolaplar ve ahşap detayları kullandığı açığa çıktı.

Kitaplık detayı dikkat çekti
Üç katlı evde asansör olduğu görüldükten sonra Güzide Mertcan, çocuklarının oyun odasını gezdirdi. Oyun odasının yanından salona geçildiğinde ise kitaplık detayı görenleri şaşırttı.

Salonda siyah mermer dekorlu büyük bir şömine ve koyu mobilyalar tercih eden Güzide, tüm duvarı boydan boya kaplayan hatta 2 katın da duvarında bulunan kitaplığın yanındaki fileden bahsetti. Bunun bir hamak gibi kullanılacağını söyleyen üç çocuk annesi eski yarışmacı, keyifli bir şekilde kitap okumak için böyle bir detay düşündüklerini anlattı.

Banyolarda bitki duvarı

Ardından orta katın balkonundan evin göl manzarası, bahçesini ve açık havuzu gösteren Güzide, üst kattada yatak odalarının olduğunu söyledi ve oraya yöneldi. Yine koyu renk tercih ettiği yatak odasını gezdiren Mertcan'ın banyosundaki bitki duvarı ve çift giyinme odası detayı dikkatlerden kaçmadı.

Odalarından çıkar çıkmaz bir tezgah gösteren Güzide, küçük kızları sık sık uyandığı için sürekli aşağı inmemek adına bunu yaptırdıklarını ve bunun mini bir mutfak olarak kullanılacağını açıkladı. Sonrasında çocukların farklı temalardaki, zevklerine gören odalarını videoda yer aldı.

En alt katta kapalı havuz ve misafirler için yaşam alanı

En alt kata inen Güzide, son olarak buradaki üç misafir yatak odasını, kapalı havuzu, jakuziyi ve yine ortasında şömine olan salonu gösterdi.


"En çok ev videolarım izleniyor"

Sonrasında bir video daha yayınlayan eski MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan, daha önceki eviyle gündeme gelmekten de hiç memnun olmadığını dile getirdi. Bunun sebebinin merak olduğunu düşündüğünü dile getiren Güzide, eşinin çok çalıştığını ve yurt dışında ödüller aldığını dile getirdi. Bu evi de kendilerinin aldığını hatta şu an satılık olduğunu açıklayan Güzide, "Belki burada otururuz belki de oturmayız bilemiyoruz ama insanlara kızmayın, empati kurun" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MasterChef Güzide yeni villasının kapılarını takipçilerine açtı
  • 14.01.2021 14:45

MasterChef Güzide yeni villasının kapılarını takipçilerine açtı

'MasterChef Türkiye' ile tanınan Güzide Mertcan YouTube kanalında yeni ultra lük ...

Çiğli Tramvay Projesi'nin ihalesi 20 Ekim’de yapılacak
  • 14.09.2020 11:20

Çiğli Tramvay Projesi'nin ihalesi 20 Ekim’de yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet verecek 11 kilome ...

İlk ‘Sıfır Atık Belgesi’ Zeytinburnu’na
  • 11.08.2020 10:24

İlk ‘Sıfır Atık Belgesi’ Zeytinburnu’na

Zeytinburnu Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ‘Sıfır Atık Belgesi’ a ...

TOGG’dan ‘tarihe iz bırakma’ daveti!
  • 18.07.2020 09:21

TOGG’dan ‘tarihe iz bırakma’ daveti!

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili TOGG'u üretecek fabrikanın temeli bugün a ...

20 yaşındaki YouTuber 6.9 milyon dolara malikane aldı
  • 18.11.2017 16:56

20 yaşındaki YouTuber 6.9 milyon dolara malikane aldı

Jake Paul isimli 20 yaşındaki YouTuber video platformundan kazandığı para ile 6. ...