maritbet girişmaritbet
Kim Catrall, ABD'deki evini 3.2 milyon dolara satıyor!

Kim Catrall, ABD'deki evini 3.2 milyon dolara satıyor!

Kim Catrall, 1998 yılında 450 bin dolara satın aldığı evi 3 milyon 250 bin dolardan satışa açtı.

HBO dizisi “Sex and the City” nin yıldızlarından biri olan Kim Cattrall, uzun zamandır devam eden evini East Hampton, NY, "cazibenin dışında" sığınağı olarak hizmet veren ayrı bir stüdyoya sahip sahil kenarındaki bir kır evi satıyor.

Sotheby's International Realty'den listeleme acentesi Rebekah Baker'a göre, talep fiyatı 3,25 milyon dolar ve yıllık emlak vergilerinde 12,254 dolar.

Bayan Cattrall, kasabanın sakin Springs yarımadasındaki 105 Gerard Drive'daki tek katlı evi, "1998 yılında 450.000 dolara satın aldı. Sonraki birkaç yılını, iki yatak odası ve bir buçuk banyosu olan ve Gardiners Körfezi boyunca bir dönümün onda dördü üzerinde oturan mülkü dönüştürerek geçirdi

Aynı zamanda   Manhattan'daki Park Avenue'de bir apartmana sahip olan Bayan Cattrall, "Her zaman cazibenin dışında sakin bir sahil evi istedim," dedi , "onarıcı ve bakımı kolay, mahremiyete sahip olabileceğim, rahatlayabileceğim ve sıkıştırabileceğim bir ev. . Evim benim sığınağım oldu. "

Ama şimdi yeni bir sığınağı var: British Columbia'daki Vancouver Adası'nın doğu kıyısında, 2014 yılında satın aldığı bir sahil evi. Bayan Cattrall adada büyüdü ve şu anda orada tanıştığı ortağı Russell Thomas ile yaşıyor. dört yıl önce BBC'de çalışırken. Bir e-postada, “Artık orada anneme ve aileme daha yakın zaman geçiriyoruz” dedi.

1.232 metrekarelik ahşap kiremitli ev, ön güverteden geçilerek, özel ahşap dolaplar, mermer tezgahlar ve paslanmaz çelik ve ahşap panelli cihazlarla donatılmış bir mutfağa açılıyor. Mutfağın yanında, pencere kenarında oturma yeri ve en-suite banyo bulunan ana yatak odası yer alır. Salonun karşısında, tam döşeli bir banyo ve şu anda çalışma alanı olarak kullanılan pencere koltuğu bulunan ikinci bir yatak odası var. Altın Küre de dahil olmak üzere “Sex and the City” deki performansıyla Bayan Cattrall'ın birçok ödülü burada sergileniyor.

Evin arkasında, körfeze bakan ve arka güverteye açılan L şeklinde büyük bir oda var. Çağdaş mobilyalarla dekore edilmiş büyük oda, yemek yeme ve uzanma alanları içerir ve odun yanan bir şöminenin yanı sıra motorlu 59x80 inçlik bir film ekranı ve projektör içerir. Alan ayrıca gömme dolap ve iki tavan penceresi bulunan geniş bir uyku çatı katına sahiptir.

Arka güverte panoramik körfez manzarası sunmaktadır. Sotheby's International Realty için Chris Foster
İç mekanda geniş plank meşe zeminler ve bol miktarda ışık alan büyük pencereler bulunurken, aynı zamanda körfezin ve süs çimleri, mavi taşlı patikaların, maun zemin kaplamalarının titizlikle düzenlenmiş zeminlerinin ve akşamları profesyonel manzaraların panoramik manzarasını sunar. aydınlatma.

İlan ajanı Bayan Baker, "İçeri girdiğiniz anda her pencereden suyu görüyorsunuz," dedi. “Gerçekten mükemmel sahil eviniz. Temiz, net ve abartısız. "

Müstakil stüdyo, tesisin ortasında yer almaktadır. 336 metrekarelik bir alanı kaplar ve ısıtma ve klimanın yanı sıra yarım banyosu vardır.

Diğer dış olanaklar arasında, özel plaja sadece birkaç adım uzaklıkta, açılır güvenlik direklerine sahip bir garaj, stüdyoda kabana tarzı bir açık hava duşu, spa küveti ve ateş çukuru bulunmaktadır. Bayan Cattrall, "İlk kar düşene kadar ateş çukurunda genellikle ateş olur" dedi.

Şimdi, Eylül'de gösterime giren Fox dizisi “Filthy Rich” de görünen Bayan Cattrall, “Gerard Drive'da yaşayan harika anılar” yaşadığını söylüyor. Ve özellikle mahalledeki yürüyüşleri, arkadaşlarıyla buluşmalarını ve dış güvertesinden Temmuz havai fişeklerini izlemeyi özleyecektir.

"2004'te boşandıktan sonra mülkü satmayı düşündüm," dedi, "ama yapamadım - 22 yıl sonra, zamanı geldi."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kim Catrall, ABD'deki evini 3.2 milyon dolara satıyor!
  • 07.10.2020 10:10

Kim Catrall, ABD'deki evini 3.2 milyon dolara satıyor!

Kim Catrall, 1998 yılında 450 bin dolara satın aldığı evi 3 milyon 250 bin dolar ...