maritbet girişmaritbet
Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'dan ev aldı mı?

Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'dan ev aldı mı?

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'dan ev aldıkları ve yazın taşınacakları yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Sinem Kobal'la mutlu bir evlilik sürdüren, Ekim 2020'de babalık sevinci yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Fulya'daki özel bir hastaneden çıkarken görüntülendi. Habertürk'te yer alan habere göre; 46 yaşındaki oyuncu, "Bu kez Lalin'in kontrolleri değil, benim kontrollerim vardı. Herhangi bir sıkıntı yok. Sadece kontroldü. Pandemi sebebiyle bildiğiniz gibi evde sağlıklı bir şekilde vakit geçirmeye çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Gazetecilerin yeni projelerini sorması üzerine Kenan İmirzalıoğlu, "Şu an netleşmiş hiçbir şey yok. Bir takım haberler duyuyorum, bunları sizler gibi ben de medyadan okuyorum" şeklinde konuştu.

"ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN" 

Ünlü oyuncuya, ev aldıkları ve yazın Bodrum'a taşınacakları yönündeki haberler de soruldu. İmirzalıoğlu, "Yok, bu haberleri de sizlerden duyuyorum. Başka neler var?" ifadelerini kullandı.

Kızı Lalin ile ilgili konuşan Kenan İmirzalıoğlu, "Yavrunun büyümesini görüyoruz. Kız-baba ilişkisini ileride daha iyi koruyacağız herhalde. Çok güzel bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok özel duygular" dedi.

"INSTAGRAM HESABI AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM" 

Başarılı oyuncu, "Sosyal medya kullanmıyorsunuz. Çok büyük bir kitleniz var. Instagram hesabı açmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi. Kenan İmirzalıoğlu, "Instagram hesabı açmayı hiç düşünmüyorum. Böyle huzurum ve keyfim yerinde. İhtiyaç da duymuyorum" açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris'te anlaşmazlık arasında kaldı!
  • 19.06.2015 09:26

Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris'te anlaşmazlık arasında kaldı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris'ten yatırım amaçlı aldığı arsadaki r ...

Yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!
  • 30.05.2021 07:00

Yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER, pandemi koşulları nedeniyle kentlerde yaşayanların yoğun ilgi gösterdiği ...