maritbet girişmaritbet
Kandilli Pastanesi'nden Royal Afternoon Tea Box ile evlere servis

Kandilli Pastanesi'nden Royal Afternoon Tea Box ile evlere servis

Hermes tabaklarda şık bir sunum ile servis veren Kandilli Pastanesi, “Royal Afternoon Tea Box” ile luxury patisserie deneyimini evlerde de yaşatıyor.

Türkiye'nin değerli şefleri tarafından hazırlanan pastalarını Christofle servisler ve Hermes tabaklarda özel ve şık bir sunum ile servis eden Kandilli Pastanesi; zarafet ve estetiği buluşturarak tasarladığı özel “Royal Afternoon Tea Box” ile luxury patisserie deneyimini evlerde de yaşatıyor.

Türkiye'ye Luxury Patisserie kavramını getiren Kandilli Pastanesi'nin menüsünde yer alan özel tatlar lezzetleri ile iştahları açıyor ve sunumları ile görsel şölen sunuyor. Zengin menü içeriği ve şık sunumları ile günün her saati için ideal buluşma adresi olan Kandilli Pastanesi; pandemi döneminde misafir kabul edemiyor ancak özel olarak tasarladığı paket servis uygulaması “Royal Afternoon Tea Box” ile yüksek hizmet kalitesini evlere de taşıyor. Yüksek kaliteli materyallar kullanılarak hazırlanan 4 katlı tasarımda, farklı ürün gruplarının lezzetleri birbirine karışmasın diye 16 ayrı bölme bulunuyor. Kapaklı dizaynı ile ürünler güvenli ve korunaklı bir biçimde geliyor. Kulp detayı ile kolay taşınabilirlik sağlıyor ve şık dizaynı ve estetik görünümü ile stand kapağı kaldırıldığında doğrudan servis olarak kullanılabiliyor. Royal Afternoon Tea Box, hijyenik bir şekilde Kandilli Pastanesi'nin kendisine ait olan soğutmalı ana dağıtım aracı ile yine Kandilli Pastanesi'nin kendi ekibi tarafından müşterilere ulaştırılıyor.

Zahmetsiz 5 çayı konsepti bu kapağın altında

Kandilli Pastanesi, mekanında yaşattığı şıklığı evlerde de yaşatmak istiyor ve Royal Afternoon Tea Box ile 5 çayı hazırlıkları zahmetsiz bir şekilde tamamlıyor. Özenle düşünülmüş tasarımı ile evlerin şık dizaynını taçlandıran Royal Afternoon Tea Box ile aile bireyleri kendilerini evlerinde de özel hissettiriyor. Doğrudan sunuma hazır bir şekilde gelen eşsiz lezzetler tasarımı ve kapağı kaldırıldığındaki görünümü ile hayranlık uyandırıyor.

Kandilli Pastanesi; Royal Afternoon Tea Box'ı bir telefon ile lezzet yolculuğuna çıkıyor

İstanbul'un gözde semtlerinden Kandilli'deki adresinde, alanın değerli şefleri tarafından günlük hazırlanan; çeşit çeşit pastalar, tartlar, marmelatlar Royal Afternoon Tea Box konsepti ile evlere geliyor. 5 çayları için ev sahiplerinin ve misafirlerinin işini kolaylaştıran pakette, ayrıca “Fransız Tereyağlı Kruvasan” çeşitleri ve Kandilli Pastanesi'ne özgü “Scone Burger ve Üzümlü Cevizli Scone” gibi atıştırmalık grupları da yer alıyor.

Her yaştan insanın tutkunu olduğu pasta seçenekleri, kruvasan, kurabiye, çikolata, makaron, tiramisu ve meyveli tartlar ile göz dolduran Kandilli Pastanesi; Pazartesi günleri hariç, Salı'dan Pazar'a haftanın 6 günü saat 10:00 ile 19.00 arasında siparişleri kabul ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kandilli Pastanesi'nden Royal Afternoon Tea Box ile evlere servis
  • 04.12.2020 11:59

Kandilli Pastanesi'nden Royal Afternoon Tea Box ile evlere servis

Hermes tabaklarda şık bir sunum ile servis veren Kandilli Pastanesi, “Royal Afte ...