maritbet girişmaritbet
Jennifer Lopez, Los Angeles'ta yeni ev arıyor

Jennifer Lopez, Los Angeles'ta yeni ev arıyor

Eski sevgilisi Ben Affleck ile yıllar sonra barışan Jennifer Lopez, Los Angeles'ın en gözde semtlerinden birinde ev arıyor.

Eski sevgilisi Ben Affleck ile yıllar sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, yeni hayatı için bir "aşk yuvası" arayışına girdi. 51 yaşındaki oyuncu, önceki gün de Los Angeles'ın en gözde semtlerinden birinde kendisi ve Ben Affleck için henüz inşaatı süren bir malikaneyi gezdi.

ÇATIYA TIRMANDI
Bel Air'deki bir inşaata giden JLo, bir ara merdivene tırmanarak çatıya çıktı. Rahat, spor kıyafetleri giyen Lopez, çatıda görevlilerle birlikte inşaatın gidişatını inceledi. Jennifer Lopez, uzun süre çatıda kaldıktan sonra merdivenlerden inerek alt katlarda incelemelerini sürdürdü.

HER DETAYI İNCELEDİ, SORULAR SORDU
Tıpkı yıllar önce olduğu gibi Bennifer olarak anılan çift, bir süredir kendilerine geniş ve her tür olanağa sahip yeni bir ev arıyor. Lopez ve Affleck, özellikle de son haftalarda Bel Air bölgesindeki lüks malikaneleri ya da henüz inşaatı tamamlanmamış mülkleri gezerken görüntülendi.

KALABALIK AİLEYE UYGUN OLMALI 
Çiftin yeni satın alacağı evin lüks ayrıntıların yanı sıra kalabalık bir aile için de uygun olması gerekiyor. Lopez'in iki çocuğu sürekli onunla birlikte yaşıyor. Zaman zaman Affleck'in üç çocuğunun da aralarına katılacağı düşünülürse çift, oldukça geniş bir malikane bulmak zorunda.

JLO, EMLAK YATIRIMI YAPIYOR
Marc Anthony ile yaptığı evlilikten biri kız diğeri erkek Max ve Emme adında ikizleri bulunan Jennifer Lopez, emlak portföyünün zenginliğiyle de biliniyor. Lopez'in, New York ve Los Angeles ağırlıklı olmak üzere çok sayıda lüks mülkü bulunuyor.

BU RIHTIM EVİ KİMDE KALDI?
Jennifer Lopez, eski nişanlısı Alex Rodriguez ile birlikteyken de Miami'de 33 milyon dolara bir rıhtım evi satın almıştı. 10 yatak odalı ve 12 banyolu evin, çift nişanı bozduktan sonra hangisinde kaldığı ise bilinmiyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz