maritbet girişmaritbet
Feryal Gülman'dan Bebek'teki yalısıyla ilgili yeni açıklama!

Feryal Gülman'dan Bebek'teki yalısıyla ilgili yeni açıklama!

Feryal Gülman, Bebek'teki lüks yalısını satmayı ilk başta düşünmediğini, ancak iyi bir teklif gelirse satabileceğini söyledi.

İş insanı Kemal Gülman'la 7 senedir boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, Bebek'teki lüks yalısında HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet'in sorularını yanıtladı...

Evi satma kararı aldığınız yönünde bir takım haberler çıktı… Doğrumu?

Feryal Gülman: Ben evimi satma kararı almadım. Benim evimde oturan kiracımın kontratı bitti ve kiracım çıktı. Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Aynı zamanda satmam için gelen tekliflerde vardı. Ben bu 7 senelik süreçte evi satmaya sıcak bakmamıştım ve hiç satmayı düşünmemiştim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Emlakçılar satın alma teklifleriyle birlikte biraz bunu farklı yansıtmaya çalıştılar. Her şey satışa yönelebilir. İnsanlar oturdukları evlerini de iyi bir teklif geldiğinde satabiliyorlar. Dolayısıyla ben de satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim noktasındayken olay, birdenbire bu ve ne yazık ki özel hayatımız bir şekilde basına yansıtılmaya başlandı. 'Ben burayı sattırmam' gibi basına çeşitli haberler yansıtılmaya başlandı. Ben bu evi istediğim zaman satamazmışım gibi durumlar ortaya çıkartıldı. Bir takım mahkemelere müraacat etti. Bence bütün bunları özel hayatımızı basına yansıtmak farklı bir amaç güdümü. İnsanlar korksun ve ürksün insanların böyle bir niyetleri varsa vazgeçsin diye amaç edinildi diye düşünüyorum. Herkes evini satmaya karar verebilir. Karşı taraf, kendine ait Bodrum'daki ve Ortaköy'deki mülklerini satışa çıkardı. Ben bu satışlarla ilgili bir beyanatta bulunmadım. Dolayısıyla kendime ait mülkle ilgili böyle bir şeyleri ortaya çıkarıp, bunları gündeme taşıması ve bunları basına haber yapmaya çalışması çok doğru değil. Özel hayatıyla ilgili bir durum olduğunda bunu ben sanki basına yansıtıyormuşum çıkıyor. Bulunduğu yerde herkes sanıyorum ki basına yansıyor. Ben bu kadar özel hayatımızın bize ait konuların, özellikle boşanmamızla ilgili konuların basına yansımasını hiçbir zaman istemedim. Satışa engel bir durum söz konusu da değil. Ben 7 senedir özellikle yaşadıklarım ve süreçle ilgili hiçbir açıklama yapmamaya, konuşmamaya gayret ettim. Kendisi basına benim hakkımda hiç hoş olmayan şeyler söyledi. Bana 7 senedir yapılan maddi ve manevi şiddet içeren pek çok olayı hiçbir zaman yansıtmamaya gayret ettim. İnsanın sabır ve sabretmekle sınandığına inanırım. Allahın beni sabrımla sınadığına inanıyorum. Ben bana yapılanları sabrımla yeneceğim.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gülman ailesinin Bebek'teki olaylı yalısı mühürlendi!
  • 29.08.2022 13:37

Gülman ailesinin Bebek'teki olaylı yalısı mühürlendi!

Kemal Gülman ile eski eşi Feryal Gülman'ın sahibi oldukları Bebek'teki yalıya şi ...

Feryal Gülman'ın yalısının yeni sahibi Emir Bahadır oldu!
  • 24.06.2022 09:57

Feryal Gülman'ın yalısının yeni sahibi Emir Bahadır oldu!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman'ın tartışmalı yalısının yeni sahibi belli oldu. ...

Feryal Gülman'ın Bebek'teki yalısında kaçak tadilata suçüstü!
  • 19.05.2022 10:25

Feryal Gülman'ın Bebek'teki yalısında kaçak tadilata suçüstü!

Sosyetik işadamı Kemal Gülman'ın 1978 yılında satın alarak olaylı şekilde boşand ...

Feryal Gülman'ın meşhur yalısı 245 milyon TL'ye satıldı!
  • 23.04.2022 13:37

Feryal Gülman'ın meşhur yalısı 245 milyon TL'ye satıldı!

Feryal Gülman yalısı satıldı mı ve neden satıyor soruları yanıt buldu. Feryal Gü ...