maritbet girişmaritbet
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz otel nerede?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz otel nerede?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz otel nerede, kimin ve hangisi sorularıyla birlikte nerede çekiliyor sorularının cevabı yazımızda.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz otel nerede ve hangisi soruları sıkça soruluyor. EDHO dizisinde Hızır Çakıbeyli'nin son dönemde konakladığı otel İstanbul Taksim-Gümüşsuyu aksında yer alan CVK Park Bosphorus Otel olarak biliniyor. Roof katında Izaka Restaurant'ın da yer aldığı otel, İstanbul'da en iyi manzaraya sahip otellerin başında yer alıyor.

Konutta Sıfır Faiz, Sıfır Peşinat Kampanyası Başladı! Formu Doldur, Fırsatı Yakala!

EDHO Dizisinin Çekildiği Otel Kimin ve Hangisi?

ATV'de ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları arasında başrolü Oktay Kaynarca üstleniyor. Dizide, Çakırbeyli ailesinin İstanbul'da sahibi olduğu bir otel bulunmakta. Bu otel, gerçekte Beyoğlu sınırlarında kalan CVK Park Bosphorus Otel olarak ziyaretçilerini ağırlıyor. Dizide rol gereği Hızır Çakırbeyli, bu otelin kral dairesinde yaşıyor.

CVK Park Bosphorus Otel'de Eşkiya Dizisi Çekiliyor

Halk arasında Eşkiya olarak da nitelendirilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu sezon sıkça, CKV Park Bosphorus Otel'de çekimler gerçekleştiriliyor. Beyoğlu ilçesinde Taksim-Gümüşsuyu aksında kalan 5 yıldızlı otelde 385 oda ve süitler bulunuyor.

Eşkıya EDHO Zekeriyaköy'deki Evde Çekiliyor

Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hangi evde çekiliyor ve ev nerede soruları sıklıkla soruluyor. Hızır Çakırbeyli'nin yaşadığı ev İstanbul Sarıyer'de Zekeriyaköy semtine bağlı bir villada çekiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz otel nerede?
  • 23.12.2020 11:37

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz otel nerede?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz otel nerede, kimin ve hangisi sorularıyla birlikte ...