maritbet girişmaritbet
Coşkun Sabah çiftçi oldu!

Coşkun Sabah çiftçi oldu!

Son dönemde girdiği polemikler ve yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren sanatçı Coşkun Sabah, yumurta çiftliği kurup çiftçilik belgesi aldı.

Son dönemde girdiği polemikler ve yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren sanatçı Coşkun Sabah, yumurta çiftliği kurduğunu ve çiftçilik belgesi aldığını dile getirdi. "Tavuklar riskli hayvanlar, sigortaladık" diyen Sabah, "Müziği bırakmıyorum. Bunu yan bir iş olarak arkadaşımla hayata geçirdik" ifadelerini de kullandı

Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bekarlık bana göre değilmiş, evleneceğim" açıklaması ile gündeme gelen müzisyen Coşkun Sabah, yumurta çiftliği kurduğunu açıkladı.

'Magazin Noteri'ne konuşan Sabah, "Müziği bırakmıyorum. Sadece iyi bir gelir getireceğini düşünerek bu işi yan bir iş olarak konuyu iyi bilen yakın bir arkadaşımla hayata geçirdik" açıklamasını yaptı.

Çiftçilik belgesi de aldığını belirten Coşkun Sabah, "Müzik sektörü her kriz ortamında. En büyük darbeyi alan sektör haline geldi. Bu nedenle ben de iyi bir gelir kaynağı olacağını düşünerek bu işe adım attım" ifadelerini kullandı.

"TAVUKLARI SİGORTALADIK"

Tavukları sigortaladığını dile getiren 68 yaşındaki sanatçı, "Günde 15 bin yumurta üretimi yapacak olan boş bir tesisi kiraladık ve yakında işler hale getiriyoruz. Tavuklar riskli hayvanlar" dedi.

"YUMURTA YERDE KALMAZ, SATILIR"

Sabah, "Bu işe girdiğiniz için müziği bırakacak mısınız?" sorusuna, "Hayır, müziği bırakır mıyım hiç? Arkadaşım ve ortağım Özkan Bey bu işi iyi bilen biridir. O yüzden ben yatırım yaptım. Yumurtacılıkta bir laf var; 'Yumurta yerde kalmaz, satılır" şeklinde yanıt verdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Coşkun Sabah çiftçi oldu!
  • 18.02.2021 10:23

Coşkun Sabah çiftçi oldu!

Son dönemde girdiği polemikler ve yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren sana ...

Coşkun Sabah: Dükkan satar öderim
  • 19.05.2017 09:35

Coşkun Sabah: Dükkan satar öderim

Ceyda Sabah’a boşanma tazminatı olarak 4 daire, 1 dükkan, 2.2 milyon lira veren ...

Coşkun Sabah’ın tüm gayrimenkullerine tedbir konuldu
  • 09.04.2016 09:45

Coşkun Sabah’ın tüm gayrimenkullerine tedbir konuldu

Şarkıcı Coşkun Sabah ve eşi Ceyda Sabah’ın boşanma davası önceki gün görüldü. Du ...